Whirlpool Supreme Care FSCR70414, 6th Sense, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb cu AL SASELEA SIMT

Hainele dumneavoastra au nevoie de o ingrijire profesionala, iar cu masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414 acest lucru este posibil. Cu o capacitate de incarcare de 7 kilograme, aceasta masina de spalat cu incarcare frontala dispune de 1.400 rotatii pe minut, afisaj LED si este inclusa in clasa A+++ de eficienta energetica si clasa A de eficienta la spalare.

Se remarca prin tehnologia unica Al Saselea Simt, care are rolul de a va oferi rezultate foarte bune la spalare, in timp ce economisiti resurse. Indiferent de tipul tesaturilor pe care doriti sa le spalati, acestea vor fi ingrijite corespunzator, iar gratie senzorului performant cu care este echipata, detecteaza dimensiunile exacte ale incarcaturii inainte de pornirea ciclului.

De asemenea, senzorul masinii de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414 adapteaza cantitatea de apa la marimea exacta a incarcaturii si adapteaza si timpul si energia necesare pentru spalarea acesteia. Tehnologia inovatoare Clean+ are rolul de a creste eficienta fiecarui agent activ de indepartare a petelor, pentru a oferi performante bune de spalare.Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414

Chiar si atunci cand spalati hainele la o temperatura joasa, acestea vor fi spalate corespunzator, pentru a fi indepartate chiar si cele mai dificile pete. Veti putea economisi pana la 40% energie, in timp ce hainele dumneavoastra vor fi curatate corespunzator, fara sa existe riscul deteriorarii tesaturii.

In functie de necesitatile dumneavoastra, puteti alege programul pentru bumbac, programul pentru lana, programul pentru spalare manuala sau cele pentru delicate, pentru clatire intensiva, pentru sintetice, cu prespalare sau Mixed & Magic. Important este ca toate necesitatile rufelor dumneavoastra sa fie acoperite cu aceasta masina de spalat.

Alaturi de sistemul de siguranta impotriva copiilor si de tehnologia Al Saselea Simt, dispune de functia anti-incretire a tesaturii si de sistemul de blocare a tamburului. Nivelul de zgomot produs la spalare este de 53 dB, iar cel produs la centrifugare este de 76 dB. De asemenea, are un consum anual de apa de 9.300 de litri si cantareste 72 de kilograme, avand dimensiunile 85 X 59.5 X 61 cm (I X L X A).

Cu masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414 puteti obtine rezultatele de spalare pe care le doriti si puteti economisi apa si energie, in timp ce indepartati chiar si cele mai dificile pete. In plus, puteti beneficia de tehnologia Al Saselea Simt, care este deosebit de utila pentru fiecare utilizator.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT