Whirlpool WH2010A+E – lada frigorifica cu un volum de 204 l

Va doriti sa congelati multe fructe si legume pentru a le consuma pe perioada iernii, dar spatiul din congelatorul dumneavoastra este insuficient? Atunci va puteti cumpara o lada frigorifica, precum este modelul Whirlpool WH2010A+E 6th Sense, pentru a avea loc pentru toate alimentele preferate.

Lazile frigorifice sunt extrem de utile in fiecare bucatarie, deoarece ne ofera mai mult spatiu pentru a congela carne, peste, legume, fructe, deserturi si alte produse alimentare. Modelul Whirlpool WH2010A+E 6th Sense reprezinta o buna alegere deoarece combina tehnologia Al Saselea Simt cu performanta energetica si modalitati inteligente de utilizare a spatiului.

   Vezi AICI pretul pentru Whirlpool WH2010A+E 

Datorita capacitatii mari si consumului redus de eneegie, imbunatateste pastrarea alimentelor, pentru a putea fi conservate pe o perioada indelungata, in timp ce consuma putina energie. Volumul net total este de 204 litri, iar afisajul LED este deosebit de util utilizatorilor.

Whirlpool WH2010A+E

Clasa de eficienta energetica este A+, avand un consum energetic de 222.65kWh si de 0.61kWh/24h. Are, de asemenea, o capacitate de congelare de 15 kilograme si dispune de 1 compartiment. Extrem de util este calendarul pentru produse congelate, iar autonomia ridicata de 36 de ore va ajuta sa depasiti cu usurinta intreruperile de furnizare a energiei electrice, fara sa existe riscul de a vi se altera alimentele.

Lada frigorifica Whirlpool WH2010A+E 6th Sense este nelipsita de functii utile, mentine sa asigura o utilizare cat mai confortabila. Astfel, dispune de functia ECO, functia super-congelare, impreuna cu tehnologia Al Saseala simt si semnal de avertizare pentru temperatura ridicata.

Termostatul reglabil este electronic, iar dimensiunile sunt de 86.5 X 80.6 X 64.8 (A X L X A), avand o greutate de 36 kilograme. Nivelul de zgomot pe care il produce este de 41dB, astfel incat aceasta lada frigorifica nu va deranjeaza pe durata functionarii.

Clasa climatica este SN-ST, cu un compresor si agentul de racire R600a. Designul este unul simplu, fiind o lada frigorifica alba, careia ii puteti gasi cu usurinta loc in propria locuinta. Pretul este unul accesibil, motiv pentru care persoanele care achizitioneaza acest aparat electrocasnic pot beneficia de un bun raport calitate-pret.

Congelarea alimentelor si conservarea acestora pe o perioada indelungata de timp este mult mai usoara si mai eficienta cu lada frigorifica Whirlpool WH2010A+E 6th Sense. Este un model incapator, cu o capacitate mare de congelare si un consum redus de energie, dar si cu o autonomie ridicata, pentru a mentine temperatura optima a alimentelor chiar si in lipsa furnizarii energiei electrice.

Comentarii

Leave a reply

Review IT