Yamato YW09IG – aparat de aer conditionat de 9000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si filtru antibacterian!

Preţ Yamato YW09IG

Yamato YW09IG este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter de 9000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu ambiant placut si confortabil in viata de zi cu zi, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret accesibil pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 9000 BTU/h, un filtru antibacterian si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, Turbo Mode, Self-diagnosis, Sleep Mode, Dezghetare inteligenta, Auto Restart, etc.).

Review Yamato YW09IG

Design-ul simplu dar modern al aparatului de aer conditionat marca Yamato se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb al unitatii interne de tip Split pe perete, fiind ideal pentru acasa sau intr-o camera de apartament si in oricare alta incapere de pana la 15 – 25 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 9 kilograme avand dimensiunile de 27,5 x 79 x 20 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 54 x 77,6 x 32 centimetri si o greutate de aproximativ 26,5 kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de maxim 40 dB la interior si de 60 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Yamato YW09IG dispune de o capacitate de racire de 9560 BTU/h (cu un consum de 1,3 kW/h la racire), o capacitate de incalzire de 10920 BTU/h (cu un consum de 1,4 kW/h la incalzire) si de o capacitate de dezumidificare de 0,8 litri pe ora, fiind suficient de puternic pentru o incapere de pana la 25 mp. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor rotativ tip Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura dorita si sa o mentina constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de doar -15 grade Celsius.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Yamato include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un filtru antibacterian pentru un aer ambiant proaspat si foarte curat, precum si mai multe functii speciale (Turbo Mode, Self-diagnosis, Auto-protection, Sleep Mode, Dezghetare inteligenta, 24h Timer si Auto Restart). Mai exact, sistemul de climatizare marca Yamato va functiona la o capacitate maxima in modul Turbo, intr-un interval orar presetat, pentru a atinge rapid temperatura selectata, astfel incat sa va puteti bucura de un mediu de viata placut si foarte confortabil in cel mai scurt timp.

Părerea noastră despre produs

Accesibil, modern si performant, aparatul de aer conditionat Yamato YW09IG este capabil sa asigure un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior si un consum redus de energie, respectiv sa ofere o curatare eficienta a aerului ventilat, fiind suficient de puternic pentru o suprafata acoperita de aproximativ 15 – 25 mp. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca Yamato reprezinta o solutie ideala si avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare economic si foarte silentios, cu un compresor de inalta performanta, o capacitate decenta de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret bun pentru aproape orice tip de buget.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat super bun, dupa parerea mea, disponibil la un pret mic de achizitionare. Este economic si foarte silentios, are o putere suficienta pentru o sufragerie de dimensiuni reduse si este echipat cu toate functiile standard de climatizare.

Am achizitionat acest sistem de climatizare pentru raportul sau pret/calitate si pentru faptul ca, compresorul ar fi produs de cei de la Gree. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu mare incredere celor care au un buget limitat.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o incapere de pana la 20 mp.

Este un echipament de aer conditionat excelent si de buna calitate, pe care il recomand celor care vor un produs decent la un pret bun. Se potriveste perfect pe oricare perete, nu are un nivel mare de zgomot si nici nu consuma multa energie, iar acesta functioneaza fara probleme la o temperatura de minim -15 grade Celsius.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT