Aragaz Zanussi ZCG61211WA, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta Plita si Cuptor, Grill, Rotisor, 60 cm, Alb – discount 100 lei

Daca va doriti un aragaz clasic modern, cu functii utile pentru orice bucatarie, atunci modelul Zanussi ZCG61211WA este exact ceea ce aveti nevoie. Acesta este un model cu alimentare pe gaz, care dispune de patru arzatoare cu aprindere electrica si functia de siguranta. Astfel, dispune de 2 arzatoare normale cu o putere de 2kW, 1 arzator mic cu o putere de 1kw si 1 arzator mare cu o putere de 3kW.

De cele mai multe ori se intampla ca timpul sa nu fie cel mai bun aliat al nostru, motiv pentru care nu putem sa dedicam de fiecare data timpul pe care l-am dori pentru a gati mancarurile preferate. Aragazul Zanussi ZCG61211WA va ajuta. Gratie caldurii instantanee, care ofera rezultate foarte bune, acesta un model usor de utilizat cu incalzire instantanee si reglare rapida a temperaturii. Vasul in care doriti sa gatiti se va incalzi imediat!

   Vezi AICI pretul pentru Aragazul Zanussi ZCG61211WA   

Arzatorul de gaz cu flacare pura permite vasului dumneavoastra sa atinga imediat temperatura dorita. Trebuie doar sa il porniti si intreaga baza a vasului dumneavoastra se va incalzi cat ati clipi. Cuptorul dispune de Grill si Rotisor, cu alimentare pe gaz si o capacitate de 53 de litri. Functia de siguranta a cuptorului este deosebit de utila, aceasta fiind prezenta si la plita.

Zanussi ZCG61211WA

Aragazul Zanussi ZCG61211WA este sigur de utilizat, motiv pentru care nu trebuie sa va mai ingrijorati de diferitele accidente care pot avea loc, deoarece alimentarea cu gaz va fi oprita de fiecare data cand flacara se va stinge accidental.

Extrem de interesant la aragazul Zanussi ZCG61211WA este cuptorul care va permite sa gatiti o pizza delicioasa si crocanta, pentru a avea propria pizzerie in bucatarie. Trebuie doar sa selectati setarea speciala de Pizza si sa obtineti rezultate la fel de bune ca la restaurant.

Asadar, acest aragaz este potrivit pentru a gati orice mancare doriti la plita, dar si pentru a coace alimentele preferate. Culoarea aragazului este alba, iar dimensiunile sale sunt 85 X 60 X 60 centimetri, avand o latime de 60 de centimetri, aceasta fiind o dimensiune standard, intalnita la o mare parte a aragazurilor disponibile pe piata.

Cu un pret avantajos si functii utile de gatit, aragazul Zanussi ZCG61211WA reprezinta o buna alegere pentru toti cei care isi doresc un model simplu, cu un cuptor bun, grill si rotisor, dar si cu alimentare pe gaz, pentru a se bucura de un ajutor de nelipsit din orice bucatarie.

Comentarii

Leave a reply

Review IT