Ziua eMAG 2015 – eMAG implineste 14 ani!

14 ani, 10 milioane de lei reduceri si o multime de produse pe care le vom putea achizitiona cu discount-uri foarte bune. Cred ca este o oportunitate pentru cei care au ratat black friday 2015, asta pentru ca o sa avem reduceri la televizoare, laptopuri, telefoane, electrocasnice si multe alte produse.

Mai exact, discutam despre 7 decembrie, atunci cand eMAG implineste 14 ani, o zi in care ne vom bucura de discount-urile oferite si de cardurile cadou, reduceri in total de 10.000.000 lei.

Ideea este ca nu castigam doar odata, ci de doua ori, prima oara atunci cand produsul vine cu un discount considerabil si a doua oara atunci cand o sa primim si un card cadou in functie de valoarea comenzii. Inca nu stim reducerile, dar cu siguranta cand o sa fie disponibile, le vom gasi aici.

Consulta ofertele, Luni, 7 decembrie. Reduceri și carduri cadou.

Eu nu am apucat sa-mi cumpar nimic de Black Friday, asa ca tin sa precizez ca urmaresc un televizor cu diagonala de peste 100 cm si un parfum de la Calvin Klein, iar daca reducerile o sa fie pe placul meu, atunci cu siguranta o sa le achzitionez, daca nu, o sa mai astept.

Deja mi-am pus produsele in cosul de cumparaturi, nu vreau sa existe riscul sa nu mai prind stoc sau alte surprize, iar cand va incepe campania nu am decat sa trimit comanda si sa astept produsle si eventual cardul cadou (pe mail).

Din cate stiu, cardul cadou o sa-l putem folosi pentru o alta comanda intr-o alta perioada. Voi ce va luati de ziua eMAG ?

Luni. 7 decembrie. Reduceri aniversare și carduri cadou.

Comentarii

Leave a reply

Review IT