REVIEW: LDK YD640VE40K – Cu design modern și sistemul Wok!

Preț LDK YD640VE40K

LDK este un producător român de electrocasnice, prezent pe piață de aproximativ 10 ani. LDK are o viziune ”colorată” în ceea ce privește designul electrocasnicelor. Acestea sunt realizate în culori tari de roșu, verde, portocaliu, negru, maro, mov și bej. Dacă ești o fire veselă și îți place să gătești într-un mediu colorat și plin de veselie și culoarea, atunci recomandabilă este plita încorporabilă LDK YD640VE40K de culoare roșie, care poate fi încorporată într-o bucătărie în aceeași nuanță sau într-una de culoarea albă. Desigur că preferințele diferă de la o persoană la alta, prin faptul că sunt oameni cărora le place diversitate, colorându-și casa în mai multe nuanțe de culori.

Review LDK YD640VE40K

LDK YD640VE40K este o plită încorporabilă cu patru arzătoare și care se alimentează cu gaz. Butoanele de control se află pe partea superioară  laterală dreapta, putând fi ușor acționate. Aprinderea se face în sistem electric, necesitând cuplarea la o priză electrică. Cele 4 arzătoare au diametre și puteri diferite, iar butoanele sunt dotate cu sistem de siguranță pentru protecția copiilor. Între cele 4 arzătoare se află și unul tehnologizat cu sistemul Wok, care permite accelerarea procesului de gătire a mâncării.  Grătarul este realizat din email de culoare neagră, dând plitei un aspect foarte modern și realizând o combinație de culori roșu și negru. Arzătorul mic are o putere de 0,9 kw, arzătorul normal de 1,65 kw iar arzătorul wok de 2,2 kw. Materialul plitei este din sticlă călită, ceea ce înseamnă că acest material este foarte rezistent la temperaturile ridicate.

Plita incorporabila LDK YD640VE40K, 4 Arzatoare, 1 Arzator WOK, Aprindere electrica, Siguranta, 3 Ani garantie, 60 cm, Rosu

Plita incorporabila LDK YD640VE40K, 4 Arzatoare, 1 Arzator WOK, Aprindere electrica, Siguranta, 3 Ani garantie, 60 cm, Rosu

Părerea noastră despre produs

Din punctul nostru de vedere LDK YD640VE40K  este o plită încorporabilă modernă, utilă familiilor cu mai mulți membri, ținând cont de numărul de 4 arzătoare diferite. Chiar dacă roșu este o culoare revoluționară, aceasta este preferată de oamenii moderni cu viziuni artistice. O bucătărie cu aparate electrocasnice care au un design în tonuri vesele, întotdeauna vor aduce buna dispoziție utilizatorului. Gătitul nu trebuie să reprezinte o corvoadă, ci din contra să reprezinte plăcerea de a găti. Plita încorporabilă LDK YD640VE40K are capacitatea de a aduce nu numai veselie în bucătărie ci și confort în utilizare. Plita este dotată cu patru arzătoare care au capacități diferite, iar unul este dotat cu sistemul Wok, asigurând o preparare rapidă, atunci când ți-e foame sau când timpul îți este măsurat. Dimensiunea plitei este la fel ca a unui aragaz tradițional și nu ocupă un loc foarte mare, astfel încât să incomodeze utilizatorul.

LDK YD640VE40K

4 Arzatoare, 1 Arzator WOK, Aprindere electrica, Siguranta, 3 Ani garantie, 60 cm, Rosu

– Părerea clienților –

Plita încorporabilă LDK YD640VE40K este un produs revoluționar în primul rând datorită culorii sale roșii. Modelul are un design foarte modern și se încadrează foarte bine într-o bucătărie de aceeași culoare sau de culoare albă. Plita este dotată cu sistemul Wok, care accelerează procesul de preparare a mâncării. Celelalte arzătoare sunt de dimensiuni diferite, asigurând gătirea mai multor feluri de mâncare simultan. Din punctul meu de vedere, plita încorporabilă LDK YD640VE40K este modernă, ideală pentru persoanele moderne și destul de performantă.

Plita încorporabilă LDK YD640VE40K a adus o notă de veselie în bucătărie prin culoarea sa purpurie, care dă o stare de bine întregii familii. Modelul este performant având un arzător de tip Wok care accelerează procesul de preparare a mâncării. Acest arzător poate fi folosit în mod special pentru prepararea cafelei dimineața, înainte de a pleca la serviciu. Sticla din care este confecționată plita, este călită și oferă siguranță la gătire. Această sticlă poate rezista la temperaturile foarte înalte iar grătarul din email poate suporta o greutate mai mare. Cu plita încorporabilă  LDK YD640VE40K este o plăcere să gătești.  

Comentarii

Leave a reply

Review IT