REVIEW: Casti Beats Solo3 Wireless On-Ear – Cu cupe căptușire și reglabile!

Beats Solo3

Cu până la 40 de ore de autonomie a bateriei, Beats Solo3 wireless sunt căștile perfecte pentru zi de zi. Bucură-te de clasa Premium a căștilor Beats Solo3 cu Bluetooth, ascultând muzică fără fir. Cupele sunt căptușite și reglabile, astfel încât să le poți personaliza, pentru a oferi confort pe tot parcursul zilei. La baza căștilor wireless se află sunetul premiat Beats. Aceste căști oferă o acustică perfectă, care maximizează claritatea, amploarea și echilibrul. Cupele pentru urechi oferă confort și reduc zgomotul pentru a oferi un sunet captivant, astfel încât să poți experimenta muzica în modul în care aceasta a fost menită să fie ascultată.

 Casti Beats Solo3 Wireless On-Ear, Negru

Beats Solo3 wireless rămâne fidel predecesorului său, având un stil îndrăzneț și un design simplificat. Cupele pentru ureche On-Ear căptușite, sunt reglabile, astfel încât să le poți personaliza și potrivi pentru întreaga zi, oferind o audiție confortabilă. Cupele căștilor sunt curbe și pivotante, fiind concepute pentru un confort optim.

  • tehnologie: Wireless

   Cele mai importante caracteristici

  • conectare: Bluetooth
  • transfer de date: Wireless
  • tip căști: portabile pe cap
  • volum: reglabil

Preț Casti Beats Solo3 Wireless On-Ear

Cu un design atrăgător, robuste și compacte, cu carcasa pliabilă, fără fir, căștile Beats Solo3 Wireless On-Ear, fac parte dintr-o colecție premium.  Prețul lor este foarte convenabil și atrăgător, de doar 1.499,14 lei făcând ca acestea să nu fie de lăsat.

Beats Solo3

Casti Wireless On-Ear, Negru

 Părerea noastră

Beats Solo3 Wireless On-Ear rămâne fidel predecesorului său, având un design simplificat și un stil mult mai îndrăzneț. Cupele pentru urechi sunt destul de mari, căptușite și sunt reglabile. Acestea se pot personaliza pentru a se potrivi perfect pe cap și pentru a sta cu ele chiar și întreaga zi. Greutatea lor este de 215 g ceea ce nu înseamnă foarte mult. Sunetul este destul de captivant și oferă o acustică bună.  

Comentarii

Leave a reply

Review IT