LG 49UW761H – televizor Smart pentru domeniul hotelier, cu ecran 4K UHD de 124 centimetri!

 Preţ LG 49UW761H

Ideal pentru navigarea pe internet, vizionarea continutului media si urmarirea programelor TV, aducem astazi la review un alt nou Smart TV 4K din gama 2017 a producatorului LG, mai exact discutam despre modelul LG 49UW761H, un televizor LED inteligent cu diagonala de 124 centimetri, rezolutia 4K UltraHD de 2160p si sistemul de operare webOS 3.0 de la LG, pe care il recomandam in special pentru domeniul hotelier sau utilizarea casnica.

Acesta este disponibil in oferta unuia dintre marile magazine online din Romania si poate fi achizitionat la un  pret destul de ok pentru caracteristicile sale foarte bune de imagine, sunet si inteligenta, respectiv pentru aplicatiile dedicate domeniului hotelier pe partea de Smart TV. In plus, odata cu achizitionarea televizorului, magazinul online va ofera garantia inclusa a producatorului de pana la 24 de luni, livrarea gratuita a produsului pana la locuinta voastra precum si returnarea televizorului in termen de maxim 30 de zile.

 Review LG 49UW761H

Noul Smart TV de 49 inch din seria UW761H a celor de la LG are un design minimalist si foarte elegant, cu o carcasa subtire de culoare neagra, o rama foarte ingusta a ecranului TV-ului si un suport modern inclus, care se va integra perfect intr-un living/dormitor incapator si va arata foarte bine oriunde il veti amplasa in locuinta voastra. Acesta este compatibil cu suportul de perete VESA 30 x 30 cm (optional) pentru a-l monta direct pe perete, fara a avea nevoie de o comoda TV, avand dimensiunile de 69,4 x 110,6 x 7,7 centimetri, o greutate de 13,7 kilograme si un consum la functionare de 123 W.

Diagonala de 124 centimetri (49 inch) a noului televizor inteligent LG se potriveste perfect intr-o camera mare de apartament sau intr-un dormitor incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UHD (2160p) pentru a afisa o imagine extrem de clara la unghiuri largi de vizionare, prin tehnologia IPS. Sunetul este asigurat de un sistem stereo de 20W, cu tehnologia Bluetooth Sound Sync si modurile speciale de sunet (Cinema, Standard, Clear Voice III, Sports, Music, Game), care va reda un sunet puternic si destul de clar, fara a distorsiona deloc calitatea sunetului redat chiar si cu nivelul volumului aproape la maxim.

Noul televizor LED Smart LG 49UW761H are la baza sistemul de operare webOS 3.0 si ecranul principal Launcher Bar, pentru a naviga rapid pe internet, viziona continul media online/offline si a accesa rapid functia de Live TV si aplicatiile prestabilite de internet, prin tehnologia Wi-Fi incorporata. Acesta include un tuner digital DVT-T2/C/S2 si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie de monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la PC/consola de gaming precum si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe toate dispozitivele USB externe.

Preț LG 49UW761H

 

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul televizor Smart LG 49UW761H poate asigura o experienta excelenta de vizionare 4K, pe diagonala potrivita intr-un living/dormitor incapator, un sunet destul de ok si foarte puternic, prin sistemul audio de buna calitate, precum si de un acces rapid si intuitiv la o lume noua de divertisment, cu ajutorul aplicatiilor prestabilite de internet.

Acestea fiind spuse, noul Smart TV din gama 2017 de la LG reprezinta o optiune ideala pentru domeniul hotelier la nivel inalt sau pentru utilizarea casnica dintr-un living/dormitor incapator, pentru ca acesta se bucura de mai multe aplicatii speciale de personalizare a ecranului principal si de toate cele necesare in utilizarea zilnica din ziua de astazi, la un pret destul de ok pentru un buget mediu spre ridicat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT