Indesit LR9 S2Q F X B – combina frigorifica cu design elegant din inox si tehnologie FrostLess!

Combina frigorifica Indesit LR9 S2Q F X B reprezinta o solutie ideala si avantajoasa pentru o singura persoana sau o familie medie si chiar mai numeroasa, deoarece aceasta este capabila sa corespunda oricarei nevoi si sa satisfaca orice cerinta de conservare a alimentelor proaspete, chiar si in perioada calda de vara. Disponibila mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de bun pentru dotarile sale, combina frigorifica de la Indesit iese in evidenta printr-un design elegant, clasa energetica A++, tehnologia speciala FrostLess, un volum total foarte bun, sistem Black Out Sensor si multe altele.

Designul modern al combinei frigorifice marca Indesit va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, gratie carcasei elegante de culoare alba, fabricata din otel inoxidabil, precum si al celor doua usi reversibile cu maner integrat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta, potrivindu-se perfect in orice loc din bucataria dumneavoastra. In plus, aceasta masoara 200 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime de 64,5 centimetri, oferind un nivel minim de zgomot de doar 38 dB si totodata o autonomie mare de congelare a alimentelor proaspete de pana la 24 de ore (fara curent).

Indesit LR9 S2Q F X B, 368 l, Clasa A++, Inox – profită acum de reducere

Sistemul sau de racire este unul de tip static, dar care este dotat cu tehnologia FrostLess pentru mai putina gheata in congelator, deoarece aceasta asigura o circulatie destul de buna a aerului rece in interiorul aparatului frigorific marca Indesit, ceea ce ofera un maximum de accesibilitate si usurinta in folosire pentru pastrarea in cele mai bune conditii a alimentelor. Pe langa toate acestea, sistemul Black Out Sensor este ideal pentru a va ajuta la consumarea alimentelor dumneavoastra exact la momentul potrivit, datorita feedback-ului oferit in timp real cu privire la prospetimea alimentelor congelate.Indesit LR9 S2Q F X B

Combina frigorifica Indesit LR9 S2Q F X B este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru a putea beneficia de un consum cat mai redus de energie electrica in timpul functionarii sale, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual extimat undeva la doar 252 kWh/an. In ceea ce priveste capacitatea sa suficienta de stocare, combina frigorifica eleganta si destul de performanta de la Indesit include un volum net total destul de bun de pana la 368 litri, dintre care un volum mare de 257 litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului ramas de 111 litri ii revine congelatorului.

Compartimentul frigiderului dispune de cinci rafturi dintr-o sticla rezistenta, un compartiment pentru fructe/legume, patru suporturi amplasate pe usa pentru depozitarea sticlelor, borcanelor si a alimentelor voluminoase ce nu incap pe rafturile din interior, un sistem de dezghetare automat, dar si de o iluminare interioara. Compartimentul congelatorului dispune de o tava pentru cuburi de gheata, trei compartimente transparente si spatioase pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, precum si de o capacitate decenta de congelare de pana la 5 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT