Akai LT-3225HD – televizor HD LED bun si elegant din gama 2016!

Fie pentru utilizarea normala de zi cu zi sau ca pe un simplu monitor de dimensiuni mai mari, televizorul LED Akai LT-3225HD este ideal pentru toti cei care isi doresc un produs de buna calitate si cat mai accesibil in utilizarea zilnica de acasa. Televizorul LED face parte din noua gama 2016 a producatorului japonez Akai, cunoscut in special pentru echipamentele audio de foarte buna calitate, fiind disponibil recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret bun pentru orice buget.

Designul elegant al televizorului Non Smart se va potrivi perfect intr-un living sau chiar dormitor de dimensiuni mai mici, datorita carcasei atragatoare de culoare neagra cu o rama subtire si dimensiuni destul de reduse, avand o greutate de aproximativ 5,3 kilograme. Acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA pentru a il putea utiliza rapid si cu foarte mare usurinta prin montarea televizorului LED direct pe perete.

PROMOȚIE Televizor LED Akai, 80 cm, LT-3225HD, HD – verifică preț

Televizorul de la brandul Akai dispune de un display de tip LED cu diagonala decenta de 32 inch (80 de centimetri) la rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, contrast dinamic de 50000:1 si o luminozitate de 180 cd/mp, afisand asadar imagini clare si de inalta definitie, chiar la dumneavoastra acasa. Sistemul audio stereo poate reda un sunet bun si destul de puternic, fara distorsiuni prea mari chiar si la un volum mai ridicat.800132C1N00440  32C1N 彩箱 - 8-25 加小

Ecranul HD LED include totodata si mai multe tehnologii superioare de imagine, precum Noise Reduction, Zoom Mode, 3D Comb Filter si Proressive Scan, care ofera o calitate mult mai buna a imaginilor redate. In plus, acesta mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si unghiuri largi de vizibilitate de 178 de grade pe orizontala si verticala, ceea ce va permite sa va bucurati de imagini HD din orice unghi al TV-ului.

Tunerul digital (DVB-T) asigura receptia transmisiilor TV digitale sau High Definition, fara a mai necesita achizitionarea separata a unui decodor extern. Functia pentru monitor va ofera posibilitatea de a conecta simplu si rapid televizorul la PC sau laptop cu ajutorul unui port digital HDMI. Playerul multimedia integrat permite sa redati fara probleme continutul multimedia preferat de pe stick sau chiar hard disk extern prin intermediul portului USB 2.0.

Comentarii

Leave a reply

Review IT