REVIEW: Casti Audio Studio AKG K 712 PRO – Oferă precizie și calitate!

 AKG K 712 PRO

AKG lansează un nou model de căști profesionale K 712 PRO. Aducând noi elemente, acestea utilizează membrană bistratificată cu tehnologia Varimotion. Modelul este proiectat în biroul de proiectare al companiei, cu sediul la Viena. Modelul mai vechi fiind făcut manual în Austria, conform producătorului, indică elitismul și justifică prețul ridicat. Înainte de a trece la detalii, trebuie menționat faptul ca AKG K 712 PRO deține caracteristici concurente ce pot fi folosite pentru monitorizarea pieselor muzicale la chitara sau pentru a lucra noaptea târziu când vecinii dorm.  Ele sunt perfecte pentru acest tip de lucru și sunt capabile chiar de mai mult. AKG K 712 PRO sunt destinate pentru aplicații reale ale mixajelor și pentru masterizare, deoarece fidelitatea și reproducerea exactă a sunetului, este crucială.

Casti Audio Studio AKG K 712 PRO

Construcția lor este de calitate excelentă și sunt mai ușoare decât îți poți imagina, acestea cântărind doar 235 de grame, putând fi utilizate o perioadă lungă de timp. Banda de susținere este realizată din piele de înaltă calitate și cele mai multe componente sunt din plastic rezistent, cu spumă pe cupe. Reproducerea sunetului este realizat cu fidelitate, natural și exact.

  • Adaptor 3.5 mm la 6.3 mm

   Cele mai importante caracteristici:

  • frecvența: 10 Hz – 39.8 kHz
  • impedanță: 62 ohm
  • conectare: Jack 3.5mm
  • tehnologie: cu fir
  • utilizare: studio
  • segment: căști audio

Preț Casti Audio Studio AKG K 712 PRO

Referindu-ne la preț, acestea sunt ideale pentru a fi făcute cadou. Prețul lor este de 1.773,10 lei, având o calitate excelentă și oferind un mod perfect de ocupare a timpului, obținând cele mai bune mixuri posibile.

AKG K 712 PRO

Casti Audio Studio

 Părerea cumpărătorilor

Căștile Audio Studio AKG K 712 PRO sunt profesionale având o impedanță de 62 ohmi, acest lucru însemnând că sunt incredibil de exacte.  

Sunt foarte interesante, mai ales când vine vorba de precizie, AKG K 712 PRO având o claritate deosebită a frecvențelor. Ascultarea melodiilor este de înaltă calitate!

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT