Televizor LED Akira, 61 cm, B12HU24F, Full HD – cel mai ieftin FULL HD

Astazi am testat noul televizor Akira B12HU24F, probabil cel mai ieftin LED FULL HD din Romania, un TV remarcabil care vine cu un echilibru perfect intre pret si specificatii.

Nu vreau sa-l laud prea mult, este un televizor no name, o marca despre care nu am mai auzit de ea pana in momentul de fata, insa ideea este simpla, am ramas uimit de calitatea imaginii, probabil rezolutia FULL HD impreuna cu cei 60 de Hz fac diferenta si acest lucru se simte atunci cand redam filme, videoclipuri sau emisiuni.

Fiind un LED de mici dimensiuni, avem un consum foarte redus de energie, discutam aici despre o putere consumata de doar 31 W, as putea spune ca este un lucru foarte benefic pentru factura de energie electrica.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru televizorul Akira B12HU24F  

Nu este un SMART TV, nu avem internet sau alte minunatii, dar este un televizor bun din alte puncte de vedere pentru un dormitor mic, poate pentru o bucatarie sau pentru camera copilului, ideal pentru cei care nu au pretentii prea mari de la un TV, pentru cei care nu doresc sa cheltuie banii pe televizoare scumpe care nu-si au rostul.

Televizor LED Akira, 61 cm, B12HU24F, Full HD

Akira B12HU24F ne uimeste cu o diagonala de 61 cm, un display de tip LED si o rezolutie FULL HD 1920×1080, luminozitatea este de 200 cd/m2 si timpul de raspuns de doar 6.5 ms, aici mai putem adauga aspectul imaginii 16:9 si contrastul nativ 1000:1. Un display acceptabil care ne ne-a dus cu gandul nici macar un moment ca este un televizor ieftin, ba din contra, am apreciat foarte mult calitatea display-ului.

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-55GZW954

La sunet sincer nu ma asteptam la o putere foarte mare, insa puterea de 2 x 3 W as putea spune ca este suficienta pentru a reda filme si pentru a asculta muzica.

Putem sa-l folosim drept TV pentru consoloa pentru ca vine cu un port HDMi, astfel toti cei care detin un PS3, PS4 sau XBOX se pot bucura de conectivitatea HDMi.

Noi am fost multumiti de calitatea acestui produs si am putea spune ca la acest pret nu am gasit ceva mai bun, iar garantia de 24 de luni impreuna cu transportul gratuit nu au decat sa ne bucure atunci cand dorim sa achizitionam acest produs.

Comentarii

Leave a reply

Review IT