Albatros CF39A+++ – combina frigorifica eleganta si silentioasa din clasa A+++, cu un volum net total de 312 litri!

Preţ Albatros CF39A+++

Albatros CF39A+++ este o noua combina frigorifica incapatoare si destul de buna din clasa A+++, ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie medie cu 1-2 copii si chiar ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret accesibil de achizitionare pentru aproare orice tip de buget. Acesta vine cu un design simplu si elegant de culoare alb, clasa energetica A+++, un termostat reglabil la interior, un volum net total de pana la 312 litri, un sistem de dezghetare automat la frigider, doua compartimente pentru fructe si legume, un sistem de iluminare interioara pe LED si nu numai.

Review Albatros CF39A+++

Design-ul modern si minimalist al noului aparat frigorific marca Albatros se va integra perfect in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa simpla si eleganta de culoare alba, un panou de control mecanic usor de utilizat (cu un termostat reglabil la interiorul frigiderului), dar si de doua usi reversibile cu un maner orizontal integrat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta. In plus, acesta cantareste aproximativ 58 de kilograme si masoara normal 186 centimetri in inaltime, 60,5 de centimetri pe latime si o adancime de 60,5 centimetri, oferind insa un nivel minim de zgomot de doar 43 dB la interior.

Combina frigorifica Albatros CF39A+++ are o clasa de eficienta energetica A+++ si un consum foarte redus de energie electrica in timpul functionarii sale, inregistrand astfel un consum energetic anual estimat undeva la numai 147 kWh pe intreaga perioada a anului. In ceea ce priveste capacitatea sa de depozitare, noul aparat frigorific marca Albatros include un volum net total de pana la 312 litri, mai mult decat suficienta pentru o singura persoana sau o familie normala si chiar cu mai multi membri, dintre care un volum net de 223 litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului net ramas de 84 litri ii revine congelatorului.

Compartimentul frigiderului dispune de trei rafturi dintr-o sticla rezistenta, doua compartimente pentru pastrarea fructelor si legumelor ca proaspat culese, trei suporturi amplasate pe usa, un sistem de dezghetare automat si nu in ultimul rand de un sistem de iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului beneficiaza de trei compartimente transparente si destul de incapatoare pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp decat la frigider, un sistem de dezghetare automat, dar si de o capacitate suficienta de congelare pentru a adapta rapid alimentele recent depozitate la temperatura din congelator.

Părerea noastră despre produs

Moderna, economica si incapatoare, noua combina frigorifica Albatros CF39A+++ asigura o racire si congelare destul de eficienta si de buna calitate a alimentelor dumneavoastra, astfel incat sa va puteti bucura de alimente proaspete pe termen lung, la fel ca in prima zi, fara a se altera sau a isi pierde din gust, culoare sau consistenta. Astfel ca, noua combina frigorifica marca Albatros reprezinta o solutie ideala si destul de avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc un nou aparat frigorific cu o clasa ridicata de eficienta energetica si o capacitate buna de depozitare, fara alte tehnologii avansate de racire, insa nu dispun de un buget prea mare.

– Părerea clienţilor –

O combina frigorifica buna si accesibila, pe care o recomand familiilor care au nevoie de un spatiu mare de depozitare. Este silentioasa si foarte eleganta, are un consum foarte redus de energie si este suficienta de incapatoare pentru o familie medie.

Am achizitionat-o pentru parintii mei si dupa spusele lor sunt foarte multumiti de ea. Aceasta este foarte eficienta cu privire la consumul de energie si are o capacitate suficienta de depozitare. Un singur dezavantaj ar fi dezghetarea manuala a congelatorului.

Este o combina frigorifica eleganta si incapatoare, la un pret bun de achizitionare. Arata foarte bine in bucatarie, nu produce prea mult zgomot, nu consuma multa energie si raceste foarte bine orice tip de aliment. O recomand cu placere.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere pretul sau de achizitionare. Este silentioasa pe toata durata de depozitare, are consumul redus de energie, iar alimentele sunt pastrate proaspete o perioada lung de timp. Per total sunt foarte multumit de el.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT