Albatros CNF45A++ – combina frigorifica accesibila si incapatoare din clasa A++, cu tehnologia Full No Frost!

Preţ Albatros CNF45A++

Albatros CNF45A++ este o noua combina frigorifica accesibila si incapatoare din clasa A++, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie medie cu 1-2 copii si chiar ceva mai numeroasa, care a aparut recent si in oferta magazinelor online din Romania la un pret foarte bunepentru orice tip de buget. Acesta vine cu un design simplu si elegant de culoare alb, clasa energetica A++, un afisaj electronic extern tip LCD, tehnologia de racire Full No Frost, un volum net total de pana la 317 litri, un termostat reglabil in interior frigiderului, un sistem de dezghetare automat, o iluminare interioara pe LED si nu numai.

Review Albatros CNF45A++

Design-ul modern si minimalist al noului aparat frigorific marca Albatros se va integra perfect in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control mecanic usor de utilizat (cu un termostat reglabil la interior si un afisaj electronic extern tip LCD), dar si de doua usi reversibile cu un maner orizontal integrat si o deschidere standard spre dreapta. In plus, acesta cantareste aproximativ 70 de kilograme si masoara standard 186 centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime de 69 centimetri, oferind insa un nivel minim de zgomot de doar 45 dB la interior.

Combina frigorifica Albatros CNF45A++ are o clasa de eficienta energetica A++ si un consum redus de energie electrica in timpul functionarii sale, inregistrand astfel un consum energetic anual estimat undeva la doar 237 kWh pe an. Tehnologia Full No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru a pastrarea alimentelor proaspete pe termen lung. Astfel ca, aceasta este complet fara gheata la interior, ceea ce rezulta ca nu mai este necesara dezghetarea manuala a ambelor compartimente ale aparatului frigorific marca Albatros.

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 222 litri, patru rafturi dintr-o sticla rezistenta, un compartiment pentru pastrarea fructelor si legumelor ca proaspat culese, trei suporturi amplasate pe usa, un sistem de dezghetare automat si de un sistem de iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 95 litri, trei compartimente transparente si destul de incapatoare pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp decat la frigider, un sistem de dezghetare automat, dar si de o capacitate suficienta de congelare pentru a adapta rapid alimentele recent depozitate la temperatura interioara.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Părerea noastră despre produs

Accesibila, eleganta si incapatoare, noua combina frigorifica Albatros CNF45A++ asigura o racire / congelare destul de eficienta si de buna calitate a unei cantitati suficiente de alimente recent depozitate, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de alimente proaspete pe termen lung, la fel ca in prima zi. Astfel ca, noua combina frigorifica marca Albatros reprezinta o solutie ideala si foarte avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc un nou aparat frigorific cu tehnologia unica de racire Full No Frost si o capacitate buna de depozitare, fara alte caracteristici superioare de racire, insa nu dispun de un buget prea mare.

– Părerea clienţilor –

O combina frigorifica moderna si de buna calitate, disponibila la un pret foarte bun de achizitionare. Este silentioasa si foarte eleganta, are un consum redus de energie si este ideala pentru a pastra alimentele proaspete un timp indelungat.

Am achizitionat recent acest aparat frigorific si pot spune ca am ramas placut surprins de raportul sau pret/calitate. Aceasta este complet fara gheata la interior si poate mentine prospetimea alimentelor mai mult timp. O recomand cu mare incredere.

Este o combina frigorifica cu un raport pret/calitate foarte bun din punctul meu de vedere. Arata foarte bine in bucatarie, nu produce prea mult zgomot, nu consuma prea multa energie si raceste foarte bine orice tip de aliment.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Acest aparat frigorific se potriveste perfect oriunde in locuinta, nivelul de zgomot si consumul de energie sunt destul de reduse, iar acesta raceste si congeleaza rapid alimentele recent depozitate in frigider/cogelator.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT