Arctic AK60320NFEMT – combina frigorifica No Frost din clasa A+, cu volum total de 312 litri!

 Preţ Arctic AK60320NFEMT

Astazi va prezentam un alt aparat frigorific spatios si inteligent de la Arctic, mai exact discutam despre modelul Arctic AK60320NFEMT, o noua combina frigorifica cu sistem de racire Full No Frost si capacitate de depozitare de 312 litri, pe care o recomandam persoanelor singure, cuplurilor tinere si chiar familiilor ceva mai numeroase. Aceasta este disponibila in oferta cunoscutelor magazine online de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, la un pret super ok pentru caracteristicile sale foarte bune de racire, respectiv pentru aproape orice tip de buget, avand o garantie inclusa de pana la 36 luni.

 Review Arctic AK60320NFEMT

Design-ul minimalist si modern al combinei frigorifice Arctic se va remarca cu siguranta oriunde o veti amplasa in bucataria voastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un display digital LCD extern (cu suport Touchscreen) si de doua usi reversibile (cu un maner incorporat si o deschidere spre dreapta). Aparatul frigorific Arctic are dimensiunile normale de 185,3 x 59,5 x 60 centimetri si o greutate de aproximativ 64 de kilograme, in timp ce acesta va ofera un nivel redus de zgomot de maxim 43 dB si o autonomie suficienta de conservare a alimentelor depozitate in caz de defectiuni de pana la 17 ore.

Noul sistem inteligent de racire Full No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete pe termen lung. Tehnologia de racire Air Flow Dual Tech mentine calitatea si prospetimea alimentelor un timp indelungat, prin distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente de refrigerare/congelare, fara a transfera mirosurile neplacute. In plus, functia speciala de vancata asigura functionarea economica prin ajustarea temperaturii, atunci cand frigiderul nu este utilizat de ceva timp.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 222 litri, un suport pentru oua, patru rafturi din sticla securizata, un sertar special Fresh Max de numai 0 grade Celsius pentru alimentele perisabile si fructe/legume, trei suporturi amplasate pe usa, un ventilator inclus si de o iluminare interioara LED. In ceea ce priveste congelatorul, acesta beneficiaza de un volum net de 90 litri, o tavita pentru cuburi de gheata, trei sertare transparente si destul de spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete un timp indelugnat, un sistem de dezghetare automat dar si de o capacitate buna de congelare de 5 kg/zi.

Arctic AK60320NFEMT

312 l, Clasa A+, H 185.3, No Frost

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele discutate mai sus, suntem de parere ca noua combina frigorifica Arctic AK60320NFEMT este alegerea perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc un aparat frigorific bine echipat pentru ziua de astazi, complet fara gheata la interior, la un pret avantajos pentru un buget nu foarte mare. Asadar, noua combina frigorifica Arctic va ofera o racire si congelare destul de economica si de buna calitate a alimentelor proaspete din ambele compartimente, fara a produce gheata sau a transfera mirosuri neplacute la interior, pentru a va bucura de alimente perfect proaspete un timp indelungat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT