REVIEW: Combina frigorifica Arctic AK60400NFMT – Cu funcția Eco și Fast Freeze XL Zone!

Combina frigorifica Arctic AK60400NFMT

Cu tehnologia No Frost pentru eliminarea umidității, combina frigorifică Arctic AK60400NFMT nu formează gheată pe pereții interiori. De asemeni poate păstra eficient prospețimea alimentelor o lungă perioadă de timp. Odată cu decongelarea automată și congelarea imediată, este prevenită amestecarea mirosurilor de mâncare și deshidratarea alimentelor.

Combina frigorifica Arctic AK60400NFMT , 356 l, Clasa A+, H 201, No Frost, Argintiu

Combina frigorifică Arctic AK60400NFMT are o înălțime de 201 cm și o capacitate de 356 litri. Designul carcasei este realizat în linii drepte având o culoare argintie, care dă o notă elegantă oricărei bucătării. Aceasta este dotată, atât pentru congelator cât și pentru frigider, cu sistem de răcire No Frost, face parte din clasa de eficiență energetică A+ și are un consum anual de 351 kw. Capacitatea frigiderului este de 257 de litri iar cea a congelatorului de 99 de litri.

Frigiderul este format din trei rafturi de sticlă securizată, poziționate la diferite niveluri în funcție de mărimea recipientelor, oferind posibilitatea de a-ți organiza singur plasarea recipientelor pe categorii și dimensiuni. Pe lângă cele trei rafturi din sticlă, frigiderul mai deține un compartiment pentru legume și fructe și o zonă denumită special Zona Zero, care păstrează carnea și peștele, la o temperatură de zero grade, în stare proaspătă, suculentă și cu toate elementele naturale.

Congelatorul este compus din 3 compartimente, iar unul dintre cele trei compartimente este realizat cu tehnologia Fast Freeze XL Zone. Această zonă a congelatorului este realizată cu un volum mai mare și  poate îngheța alimentele mult mai rapid.  Capacitatea de înghețare este  de 5 kg de alimente în 24 de ore. Arctic AK60400NFMT  fiind dotat cu decongelare automată atât pentru frigider cât și pentru congelator, își realizează singur această necesitate, atunci când este cazul. Ușile au deschidere standard pe dreapta,  sunt reversibile, cu mânerele  încorporate. Interiorul este dotat cu termostat reglabil și prezintă iluminare interioară. Combina frigorifică mai este dotată cu funcția Eco și sistem de avertizare pentru ușă deschisă.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 257
  • Volum net congelator (l): 99
  • Volum net total (l): 356
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat
  • Alte caracteristici: Fast Freeze XL Zone, Zero Zone
  • Funcții și siguranță: Eco, sistem de avertizare pentru ușă deschisă.

Preț Combina frigorifica Arctic AK60400NFMT

Combina frigorifica Arctic AK60400NFMT nu are un preț foarte mare, iar în raport cu calitatea acesta este perfect, deoarece deține caracteristici speciale care dau siguranță păstrării alimentelor, îngheață bine, deține și o funcție de congelare rapidă, are un consum redus de energie electrică și deține și funcția Eco. Produsul vine însoțit și de două accesorii, unul pentru gheață și unul pentru ouă.

Arctic AK60400NFMT

356 l, Clasa A+, H 201, No Frost

 Părerea noastră

Arctic AK60400NFMT păstrează alimentele în deplină siguranță. Dezghețarea se face automat și nu mai este nevoie de acționarea manuală pentru niciunul dintre compartimente. Face parte din clasa de eficiență energetică A+, ceea ce înseamnă un consum redus cu până la 24%. Dacă intervine o pană de curent, aceasta are o autonomie de până la 20 de ore, ceea ce nu se întâmplă la alte tipuri de combine frigorifice. Părerea noastră este de a-l studia cu atenție și de a nu trece cu vederea peste el.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT