Combina frigorifica Arctic ANK305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb – oferta noua

Cei de la Arctic se bazeaza foarte mult pe fiabilitatea produselor pe care ei le pun la dispozitie clientilor, asta pentru ca in perioada 1 iulie – 30 septembrie 2015 (inclusiv) orice aparat frigorific din promotia eMAG beneficiaza de 5 ani garantie, din care 2 ani sunt standard si 3 ani sunt bonus din partea producatorului. Nu vreau sa fiu sceptic, insa oferta este foarte interesanta mai ales ca beneficiem si de un pret redus si de o garantie extinsa.

Modelul Arctic ANK305+ este unul din acele produse care beneficiaza de aceasta promotie, o combina frigorifica pentru o familie mai numeroasa, un produs care vine cu un echilibru intre pret si calitate, consum de energie redus si un spatiu care te va incanta atunci cand doresti sa-ti cumperi un frigider ieftin.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Arctic ANK305+  

Design-ul nu este atat de interesant, este alba cu doua usi si cu un interior clasic, vine cu un maner orizontal integrat si cu un suport pentru oua. Un plus il reprezinta usile reversibile, adica putem sa mutam foarte simplu balamalele de pe stanga pe dreapta si usa combinei se va deschide pe partea cealalta.

Combina frigorifica Arctic ANK305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb

Arctic ANK305+ are un volum net total de 291 de litri, din care 204 litri sunt distribuiti frigiderului, iar restul de 87 litri sunt distribuiti congelatorului, este un model incapator care vine clasa de eficienta energetica A+, aceasta clasa energetica consuma cu 24% mai putin fata de cele care au Clasa A.

Cateva motive sa alegi modelul Arctic ANK305+:

– vine cu Garnitura Antibacteriana, aceasta are rolul de a pastra mancarea in conditii de igiena perfecta, impiedicand formarea bacteriilor datorita aditivilor speciali.
– Fast Freeze XL Zone, aceasta functie are rolul de a conglea produsele dumneavoastra intr-un timp cat mai scurt.
– 3 rafturi si 4 rafturi usa ajustabile, spatiul este unul din cele mai importante atunci cand achizitionam o combina friforifica, astfel, cu aceste rafturi vom folosi spatiul frigiderului cat mai eficient, in functie de nevoile fiecaruia.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Are o greutate de 49 kg si o autonomie fara curent de 18 ore, vine cu un singur compresor ce face posibila pastrarea alimentelor in conditii optime.

Trebuie sa stim ca este un model silentios, la pornirea ei avem un zgomot de 45 dB, insa odata cu trecerea timpului scade treptat, aproape ca nu o vei auzi.

Un plus mai este reprezentat de dezghetarea automata a frigiderului, in schimb, congelatorul este manual. Trebuie sa stiti ca nu este un produs premium, insa face fata cu siguranta cerintelor dumneavoastra.

Pretul este unul accesibil, iar in momentul scrierii articolului avem un discount de 25%, beneficiaza acum de aceasta oferta si cumpara acest produs si cu 5 ani garantie pana pe data de 30 septembrie 2015.

Comentarii

Leave a reply

Review IT