Arctic DFSA60W1 – masina de spalat vase cu 12 seturi de vase, 5 programe de spalare si sistem de uscare!

Preţ Arctic DFSA60W1

Arctic DFSA60W1 este o masina de spalat vase spatioasa si performanta din clasa A+, recomandata in mod special pentru o familie tanara sau pentru o familie ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in ofera marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa A+, o capacitate de 12 seturi de vase, 5 programe prestabilite de spalare, o optiune de programare intarziata, o optiune de incarcare la jumatate, un sistem de uscare cu aer cald, o functie pentru tableta detergent (Multitab), un sistem de protectie anti-inundatii (Aqua Protect) si altele.

Review Arctic DFSA60W1

Design-ul simplu dar modern al masinii de spalat vase independente de la Arctic se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba si de un panou de control electronic usor de utilizat (cu indicatoare electronice pe LED-uri si butoane pentru selectarea programelor de spalare). In plus, masina de spalat marca Arctic cantareste aproximativ 38,9 kilograme si masoara 85 de centimetri in inaltime, 59,8 de centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 60 de centimetri, in timp ce aceasta este prevazuta la interior cu doua cosuri de vase superioare si inferioare (cu suport pentru tacamuri).

Masina de spalat vase Arctic DFSA60W1 are clasa de eficienta energetica A+, respectiv clasa de eficienta la spalare/uscare A, si un consum redus de resurse la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 290 kWh/an si de 1,02 kWh/ciclu de spalare, dar si de un consum anual de apa estimat la 3080 de litri/an. Caracteristicile sale generale includ o functie pentru tableta de detergent, un sistem de uscare cu aer cald, o optiune de incarcare la jumatate si programare intarziata, 5 programe prestabilite de spalare si o capacitate de 12 seturi de vase, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la spalare/uscare, indiferent de detergent/capacitate.

Părerea noastră despre produs

Accesibila, moderna si foarte incapatoare, masina de spalat vase Arctic DFSA60W1 asigura o spalare destul de eficienta si de buna calitate a vaselor de la o singura masa sau a tuturor din ziua respectiva, pentru a va putea bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si fara a consuma foarte multe resurse la spalare. Acestea fiind spuse, masina de spalat marca Arctic reprezinta o solutie practica si avantajoasa pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat vase cu un raport pret/calitate foarte ok, capabila sa ofere rezultate bune la spalare/uscare in utilizarea de zi cu zi, deoarece nu dispun de un buget mare sau nu sunt interesati de functionalitati inteligente.

Arctic DFSA60W1

12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

– Părerea clienţilor –

Este silentioasa si foarte eleganta, are un consum redus de energie si este echipata cu cateva functionalitati speciale la spalare. O recomand cu foarte mare placere tuturor persoanelor sau familiilor care vor un produs foarte bun la un pret foarte ok de achizitionare.

Am cumparat recent aceasta masina de spalat Arctic si pot spune ca sunt foarte multumit de achizitia facuta. Este silentioasa pe toata durata ciclului de spalare si este foarte incapatoare pentru o familie numeroasa. O recomand cu mare incredere celor interesati.

Este o masina de spalat super accesibila si bine echipata pentru ziua de azi, disponibila la un pret foarte mic de achizitionare. Arata suficient de bine la exterior, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si spala foarte bine orice tip de vas.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere raportul sau ok calitate/pret. Masina de spalat Arctic se potriveste perfect in bucatarie, are o capacitate mare de spalare si se bazeaza pe un sistem de uscare cu aer cald. Per total sunt multumit de ea si o recomand cu incredere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT