Masina de spalat frontala ARCTIC EF5800, SLIM, 800 RPM, 5 KG, A+, LED

Vi s-a stricat vechea masina de spalat si ati fost surprins sa aflati cat va costa reparatia? Ganditi-va bine. Poate ar fi cazul sa suplimentati un pic bugetul si sa va luati o masina de spalat nou-nouta, cu garantie 2 ani de zile si livrare gratuita direct la dumneavoastra in baie…sau la usa.

Pretul masinilor de spalat a scazut considerabil in ultima perioada si ar fi pacat sa nu profitati de acest lucru. Exista o gama variata chiar si pentru bugetele restranse.

Un exemplu este masina de spalat ARCTIC EF5800 , slim, care are panou frontal pentru incarcarea rufelor si face parte din clasa de eficienta A+. Are un design simplu, este alba si se incadreaza bine in orice loc. Este construita din materiale foarte bune, respectiv polipropilena pentru cuva si otel inoxidabil pentru tambur (solid). Ca si dimensiuni are doar 84 x 60 x 45 cm. Sertarul de incarcare cu detergent este sus in partea stanga, iar in mijloc exista butonul de unde puteti selecta programul dorit.

   Vezi AICI preţul pentru Masina de spalat ARCTIC EF5800   

Da, aceasta masina de rufe ARCTIC EF5800 poate fi programata pentru a spala intr-un anumit mod diverse tesaturi si materiale. Mai exact, este echipata cu un numar impresionant de 15 programe, acoperind tot ceea ce poate avea nevoie o familie normala. Exista un program de prespalare, unul special pentru hainele din bumbac, din lana, sintetice si programe pentru textilele mai delicate cum sunt matasurile. Nu putea lipsi un program de spalare rapida care va ajuta sa economisiti timp atunci cand va grabiti tare sau cand aveti de spalat haine doar foarte putin murdare. Programul rapid va termina ciclul de spalare in doar 15 minute.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

ARCTIC-EF5800

Cu siguranta veti aprecia si functiile de stoarcere+ evacuare si clatire. Prin stoarcere hainele vor fi aproape uscate asa ca nu va mai ramane decat sa le intindeti pe uscator. Programul de clatire sau extraclatire este util pentru a spala inca o data hainele, astfel incat sa se elimite cat mai bine urmele de detergenti chimici. Ganditi-va la hainele unui bebelus, care trebuie clatite foarte bine pentru a indeparta orice potential risc de alergie la vreo substanta chimica.

Alte functii utile sunt legate de sistemul de reglare a consumului si de detectare a spumei. De asemenea, masina ARCTIC EF5800  este prevazuta cu un sistem de protectie impotriva inundatiilor, facand-o astfel sa fie un produs electrocasnic mai sigur. Exista o functie speciala de control al balansului prin care se reduce zgomotul din timpul operatiunii de stoarcere.

Comentarii

Leave a reply

Review IT