ASUS RP-AC56 – punct de acces wireless pentru extinderea de retea!

ASUS RP-AC56 este un punct de acces wireless pentru extinderea acoperirii Wi-Fi pe o arie mult mai extinse, ideal pentru cei care vor sa se bucure de o conectivitate la internet de mare viteza in orice colt al casei, datorita dispozitivului special de la compania taiwaneza ASUS ce ofera mai multe moduri de utilizare, o latime de banda foarte mare si nu in ultimul rand un pret foarte bun de achizitionare.

Noul dispozitiv wireless de la ASUS este foarte versatil in utilizare si ideal pentru extinderea ariei de acoperire Wi-Fi, datorita modurilor multiple si utile de functionare pentru orice nevoie in parte. Mai exact, punctul de acces wireles se poate conecta la un router wireless atat prin intermediul cablului de retea (RJ-45), cat si prin receptionarea directa a semnalului Wi-Fi.

PROMOȚIE Access Point wireless ASUS RP-AC56, AC1200, Dual band – verifică preț

Odata ce punctul de acces wireless a fost conectat la un router wireless, acesta permite extinderea ariei de acoperire a semnalului wireless prin transmiterea mai departe a semnalului wireless la mai multe dispozitive, precum telefoane, tablete, laptopuri, etc., dar si prin suportarea de conectare a altor cabluri de internet la diferite dispozitive media (Smart TV-uri, console de gaming, etc.).ASUS RP-AC56

In ceea ce priveste transmiterea semnalului wireless, punctul de acces wireless ASUS RP-AC56 este exchipat cu doua antene externe si foarte puternice de tip MIMO, care ajut la extinderea acoperirii a semnalului wireless pe o arie mult mai extinsa, imbunatatind astfel acoperirea Wi-Fi a oricarui router wireless. In plus, acesta va ofera o conectivitate dual-band de ultima generatie, chiar daca este conectat la un router mai vechi cu o singura banda, ceea ce asigura o performanta wireless dubla cu o latime de banda de pana la 867 Mbps pe gama de frecvente 5 GHz.

Pe partea de specificatii, dispozitivul de la ASUS pentru extinderea ariei de acoperire a semnalului wireless include standardele Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, o rata de transfer de pana la 1000 Mbps, dar si securitate WPA – PSK/WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise si WPS. Tehnologia ASUS ExpressWay se foloseste de capabilitatile conectivitatii dual-band pentru o imbunatatire de performanta si fiabilitate, iar in cazul in care router-ul wireless detinut este compatibil cu banda de 5 GHz, atunci tehnologia poate dedica o banda router-ului, respectiv cealalta pentru conexiunea dispozitivelor dumneavoastra.

Comentarii

Leave a reply

Review IT