REVIEW: Casti audio cu banda Beats Studio Wireless by Dr. Dre – Ușoare și confortabile pentru călătorie!

  Beats Studio Wireless by Dr. Dre

Când spui căști audio cu bandă Beats Studio Wireless by Dr. Dre, nu te poți gândi decât la anularea zgomotului, difuzoare mari,un amplificator puternic și cablu cu patru poli cuadripol, care oferă sunete înalte și bas în studio. Simți muzica, nu căștile de pe urechi care sunt ușoare și confortabile.  Beats Studio Wireless by Dr. Dre sunt finisate cu un material fin și moale, respirabil, iar întregul design este caracterizat de un confort sporit. Toate acestea, cu scopul de a face un pas hotărâtor în lumea ritmului și a melodiilor, cât mai confortabil posibil, indiferent de cât de mult vei petrece ascultând muzică. Căștile wireless cu control de la distanță dau o calitate excelentă sunetului.

  

  Casti audio cu banda Beats Studio Wireless by Dr. Dre, Blue

Beats Studio Wireless by Dr. Dre fără fir, se pot conecta la player sau la telefon prin bluetooth. Bateriile de mare capacitate îți permit să te bucuri de muzica preferată o lungă perioadă de timp.

  • microfon
  • design cu  bandă de  susținere Over-Ear

   Cele mai importante caracteristici:

  • frecvența: 20 – 20000 Hz
  • conectare: bluetooth
  • utilizare: multimedia
  • segment: tip DJ
  • tehnologie: fără fir

Preț Casti audio cu banda Beats Studio Wireless by Dr. Dre

Microfonul încorporat și controlul de la distanță, pot face să asculți CD-urile de pe player. Toate acestea sunt combinate cu un design confortabil și un sunet deosebit pe toată gama de frecvențe, iar prețul căștilor este de 1.662,34 lei (pret in momentul publicarii articolului).

Beats Studio

Casti audio cu banda

 Părerea noastră

Datorită tehnologiei Beats și a celor mai recente evoluții, căștile Beats Studio fără fir pot transmite sunetul „prin aer“, fără nici o pierdere a calității întregii game de sunet. Cu căștile Beats Studio, poți merge în orice excursie. Pliat, nu va ocupa mult spațiu în geanta de călătorie, iar o husă specială le  protejează în mod fiabil în timpul transportului.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT