Beko CBI7702 – combina friogrifica incorporabila accesibila, eleganta si destul de spatioasa!

Gratie unui raport calitate-pret destul de bun din orice punct de vedere, combina frigorifica incorporabila Beko CBI7702 este perfecta pentru racirea/congelarea rapida si de buna calitate a tuturor alimentelor dumneavoastra, la un consum cat mai redus de energie electrica. Recomandata atat pentru o singura persoana cat si pentru o familie de dimensiuni normale, aceasta vine cu un design elegant, clasa energetica A+, un volum net total decent, o functie de super-congelare si un sistem antibacterian.

Designul sau este unul simplu si modern, intalnit pe majoritatea modelelelor incorporabile de la Beko, care va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, potrinvindu-se de asemenea in orice colt sau spatiu mai mic din bucataria sau chiar holul dumneavoastra. La exterior aceasta beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare alba, un sistem de balamale glisante si doua usi reversibile cu deschidere standard de la stanga spre dreapta.

PROMOȚIE Beko CBI7702, 244 l, Clasa A+, H 177.6, Alb – verifică preț

Combina frigorifica incorporabila de la Beko este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un o eficienta energetica mult mai buna fata de celelalte modele similare de pe piata, mai exact aceasta inregistreaza un consum anual de energie de doar 271 kWh si de numai 0,76 kWh pe zi. In ceea ce priveste capacitatea de depozitare, aceasta include un volum net total de pana la 244 de litri, fiind mai mult decat suficient pentru pastrarea proaspata a alimentelor preferate.Beko CBI7702

Compartimentul frigiderului dispune un volum net mare de pana la 189 de litri, trei rafturi ajustabile dintr-o sticla rezistenta de tip Safety Glass, un suport pentru oua, un suport metalic pentru sticle, doua compartimente pentru fructe/legume, patru rafturi amplasate pe usa si un sistem de dezghetare automat. Congelatorul beneficieaza de un volum net decent de 58 de litri, trei compartimente spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp fata de frigider, dar si de o tava pentru gheata, avand totodata o capacitate buna de congelare de pana la 4 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT