Beko DIS26011 – masina de spalat compacta si foarte inteligenta din clasa A+, la pret foarte mic!

 Preţ Beko DIS26011

Aducem astazi la review modelul Beko DIS26011, o alta masina de spalat vase incorporabila cu un raport calitate/pret excelent, pe care o recomandam persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi, la un pret avantajos de achizitionare. Aceasta se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte mic de achizitionare pentru caracteristicile foarte bune ale acesteia de generatie actuala, precum si pentru orice tip de buget al celor interesati de achizitionarea masinii de spalat.

 Review Beko DIS26011

Pe partea de aspect, design-ul compact si modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Beko se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa in bucataria voastra, prin intermediul aspectului exterior de culoare alb si al panoului de comanda de culoare negru (cu afisaj digital tip LED si suport Touch Control), incorporandu-se in orice tip de mobila pentru bucatarie. Masina de spalat Beko are dimensiunile compacte de 81,8 x 44,8 x 55 centimetri si o greutate de aproximativ 29 de kilograme, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de maxim 49 dB in timpul functionarii sale.

Noul motor ProSmart Inverter, cu tehnologia brushless, este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare, printre care se numara eficienta energetica ridicata, nivelul redus de zgomot, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel va puteti bucura de liniste impreuna cu familia voastra. In ceea ce priveste eficienta la spalare, clasa energetica A+, impreuna cu clasa la spalare/uscare A, inregistreaza asadar un consum energetic anual estimat undeva la 237 kWh pe an, respectiv un consum anual de apa estimat la 2800 de litri pe an si de 10 litri de apa pe ciclu.

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26011 dispune de 4 optiuni speciale (SuperRinse, HalfLoad, AutoProgram si Time Delay), functiile SteamGloss, Fast+ si Allin1, 6 programe prestabilite de spalare (Normal, Intensiv, Eco, Rapid, Automat si Prespalare) si de o capacitate mare de 10 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate. Tehnologia Steam Gloss protejeaza paharele si vasele la spalare, in timp ce aceasta asigura performante excelente a vaselor la uscare, in timp ce functia Fast+ scoate vasele perfect curate, de 3 ori mai repede decat programele standard de spalare.

Beko DIS26011

10 seturi, 6 programe, Clasa A

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26011 poate asigura o spalare foarte eficienta si de inalta calitate a unei cantitati de pana la 7 kilograme de rufe, pentru a obtine cele mai bune rezultate la spalare fara a depune aproape deloc efort sau a consuma multe resurse la spalare, gratie optiunilor/functiilor speciale si a programelor prestabilite de spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT