Beko DIS26020 – masina de spalat vase incorporabila cu motor ProSmart Inverter si tehnologie SteamGloss!

Fie pentru o singura persoana sau o familie medie, formata din 2-4 persoane, precum si una cu mai multi membri, masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26020 reprezinta o solutie ideala si destul de accesibila pentru oricine isi doreste vase perfect curate, la un consum redus de resurse. Aceasta este disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret destul de bun pentru dotarile sale, fiind dotata cu un display LCD, clasa energetica A++, motor ProSmart Inverter, 6 programe prestabilite de spalare, tehnologia SteamGloss, optiunea de functionare Fast+, o capacitate mare de spalare si nu numai.

Designul sau este unul modern si foarte ingust, cu o latime de numai 44,8 centimetri, care se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa, gratie carcasei elegante de culoare alba si a panoului de control electronic de culoare neagra (cu un display de tip LCD intuitiv), potrivindu-se perfect in orice loc sau spatiu mai mic din bucataria dumneavoastra. In plus, masina de spalat vase complet incorporabila de la Beko masoara 81 de centimetri pe inaltime, 44,8 centimetri latime si o adancime de 55 de centimetri, avand un nivel redus de zgomot de doar 46 dB la spalare.

Beko DIS26020, 10 Seturi, 6 Programe, Clasa A ++ – profită acum de reducere

Motorul ProSmart Inverter, cu tehnologia brushless si o contructie fara perii de carbon, permite o functionare optima si ultra-silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica, beneficiind de o durabilitate maxima in utilizare si de lunga durata, sustinuta de o garantie standard de pana la 10 ani. Tehnologia speciala SteamGloss de la Beko asigura performante excelente la uscarea vaselor dumneavoastra, fara ca acestea sa isi piarda din stralucire, ceea ce rezulta ca paharele din sticla vor fi cu pana la 23% mai stralucitoare prin intermediul acestei tehnologii de uscare cu abur.Beko DIS26020

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26020 este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum cat mai redus de energie electrica si totodata de apa, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 211 kWh/an, respectiv un consum mediu anual de apa de 2520 litri. Pe langa toate acestea, optiunea de functionare rapida (Fast+) va permite sa va bucurati de vase perfect curate intr-um timp redus la jumatate, prin cresterea temperaturii de spalare, reducerea consumului de apa si ajusteaza presiunea apei, in timp ce durata programului selectat va fi redusa cu pana la 50%.

Caracteristicile sale generale includ un display LCD pentru afisarea informatiilor utile in timp real, un numar de 6 programe prestabilite de spalare (Rapid, Intensiv, Auto, Bio/Eco, Fast+ si “All in one”), precum si o capacitate mare de spalare de pana la 10 seturi complete de vase, pentru a putea beneficia de o spalare rapida si de foarte buna calitate a tuturor vaselor dumnevoastra, intr-un singur ciclu de spalare. Cu toate acestea, functia “Child lock” previne orice modificare in program de catre cei mici, in timp ce sistemul WaterSafe ofera o protectie ridicata impotriva scurgerilor si a excesului de apa.

Comentarii

Leave a reply

Review IT