Beko DSN26420 – masina de spalat moderna si inteligenta din clasa A++, cu 14 seturi complete de vase!

 Preţ Beko DSN26420

Inainte sa discutam despre caracteristicile importante ale masinii de spalat vase semi-incorporabila Beko DSN26420, precizam ca aceasta se regaseste in oferta magazinelor online din Romania, dar si la marele magazin online eMAG, in cazul in care va intereseaza masina de spalat a producatorului Beko. Aceasta este disponibila spre achizitionare la un pret super ok pentru caracteristicile sale foarte bune la spalare, respectiv pentru aproape orice tip de buget, in timp ce magazinul online va ofera ca beneficii serviciului de livrare standard a produsului, deschiderea coletului la livrare si ridicarea gratuita a produsului vechi.

 Review Beko DSN26420

Masina de spalat vase partial incorporabila de la Beko va ofera un desing minimalist si ultra-modern, cu o carcasa eleganta de culoare alb si un panou de comanda electronic din inox anti-amprenta (cu display digital tip LCD),  care se va integra perfect in bucataria voastra, incorporandu-se cu siguranta in orice tip de mobila pentru bucatarie. In plus, masina de spalat Beko are dimensiunile normale de 81,8 x 59,8 x 57 centimetri si o greutate de aproximativ 36 de kilograme, in timp ce la interior include un sertar pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime si un cos inferior (cu un suport special pentru cutite).

Clasa energetica A++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, asigura un consum anual de energie estimat la 266 kWh/an si de numai 0,93 kWh/ciclu de spalare, respectiv un consum anual de apa estimat la 3080 de litri pe an si de 10 litri de apa/ciclu, in programul standard de spalare ECO. Masina de spalat Beko DSN26420 are 3 functii speciale (Allin1, Active Ventilation si Fast+), tehnologia Steam Gloss de protectie a paharelor, 6 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Eco, Rapid si altele) si o capacitate foarte mare de 14 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate excelente la spalare/uscare.

Noul motor ProSmart Inverter este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare, printre care se numara eficienta energetica, nivelul redus de zgomot, absenta vibratiilor si durabilitatea excelenta a motorului. Tehnologia Steam Gloss asigura performante superioare la uscarea vaselor, fara ca acestea sa-si piarda din stralucire, gratie celor 10 minute in plus la terminarea programului. Functia Fast+ va ofera vase perfect curate, de pana la 3 ori mai repede decat programele obisnuite, deoarece aceasta creste temperatura de spalare, reduce consumul de apa si ajusteaza presiunea acesteia.

Beko DSN26420

14 seturi, 6 programe

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca masina de spalat vase incorporabila Beko DSN26420 este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat moderna si extrem de incapatoare, cu optiuni/programe la spalare si sistem de uscare natural, la un pret avantajos. Asadar, masina de spalat Beko poate asigura o spalare/uscare a unei cantitati foarte mari de seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate de fiecare data, cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de resurse, fara a depune prea mult efort.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT