Beko DTC36610W – masina de spalat compacta cu motor ProSmart Inverter si 6 programe de spalare!

Preţ Beko DTC36610W

Beko DTC36610W este o masina de spalat vase compacta si foarte performanta din clasa A+, ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie tanara care nu dispun de un spatiu suficient in bucatarie, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret accesibil pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+, un display digital tip LED, un nou motor ProSmart Inverter, functia inteligenta DirtSensor, 6 programe prestabilite de spalare, o capacitate de 6 seturi complete de vase, o optiune de incarcare la jumatate (HalfLoad), o optiune de programare intarziata, un sistem de control exces apa si altele.

Review Beko DTC36610W

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat vase tip compacta independenta de la Beko, cu o inaltime de numai 43,8 centimetri, se va integra perfect oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba si de un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED si indicator pentru lipsa sare/clatire suplimentara). In plus, masina de spalat Beko are dimensiunile reduse de 43,8 x 55 x 50 centimetri, o greutate de aproximativ 21,5 kilograme si un nivel redus de zgomot de doar 49 dB, in timp ce aceasta include la interior doua rafturi in sertarul superior, un cos pentru tacamuri si un brat de pulverizare.

Clasa de eficienta energetica A+, impreuna cu clasa de eficienta la uscare A, asigura un consum redus de resurse utilizate la spalare, pentru un consum energetic anual estimat undeva la numai 174 kWh/an si un consum de apa de 7 litri/ciclu de spalare. Noul motor ProSmart Inverter functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si cele mai bune rezultate la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta. In plus, functia inteligenta DirtSensor se bazeaza pe un senzor special care detecteaza gradul de murdarie al vaselor si programeaza automat cantitatea de apa necesara ciclului de spalare, pentru un consum optim de apa.

Masina de spalat vase compacta Beko DTC36610W dispune de un numar de 6 programe de spalare (Economic, Intensiv, Rapid, Normal, Pahare si Spalare la 90 de grade) si de o capacitate buna de pana la 6 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la spalare, fara a completa ciclul de spalare si fara a consuma multe resurse la spalare. Pe langa toate acestea, masina de spalat marca Beko mai beneficiaza de o optiune de incarcare la jumatate (HalfLoad), o optiune de programare intarziata (Time delay), un sistem de control exces apa, functia inteligenta DirtSensor, un program de protejare a vaselor din sticla (Glass Care), dar si de o garnitura antibacteriana pe usa.

Părerea noastră despre produs

Accesibila, compacta si performanta, masina de spalat vase compacta Beko DTC36610W va permite sa va bucurati de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si fara a consuma multe resurse la spalare/uscare, deoarece aceasta asigura o spalare/uscare destul de eficienta si de buna calitate a unei cantitati de pana la 6 seturi complete de vase. Astfel ca, masina de spalat de la Electrolux reprezinta o alegere perfecta si avanajoasa pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat performant si foarte compacta, cu un motor nou de buna calitate, o capacitate buna de spalare si cateva functii/programe speciale de spalare, la un pret foarte ok de achizitionare pentru orice tip de buget.

Beko DTC36610W

6 seturi, 6 programe, Clasa A+

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat practica si foarte compacta, pe care o recomand celor care vor un produs foarte bun dar nu dispun de spatiu suficient. Este silentioasa si foarte eleganta, are o capacitate buna de spalare pentru dimensiunile sale si este echipata cu un motor de inalta performanta.

Am cumparat recent aceasta masina de spalat si inca de la prima utilizare am super multumit de achizitia facuta. O utilizam pe programul de spalare economica impreuna cu optiunea de incarcare la jumatate, iar vasele usor murdare sunt perfect curate pana la urmatoarea masa.

Este o masina de spalat excelenta si de foarte buna calitate, dupa parerea mea, disponibila la un pret super ok de achizitionare. Aceasta arata foarte bine in bucatarie, nu produce foarte mult zgomot, nu consuma multa energie si spala foarte bine orice tip de vas. Recomand.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere raportul sau foarte ok calitate/pret. Masina de spalat Beko se potriveste perfect in bucatarie, are o capacitate buna de spalare pentru o familie normala si se bazeaza pe un motor Inverter de buna calitate. Per total sunt foarte multumit de ea.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT