Beko GN162420P – frigider side by side premium si extrem de spatios, cu dotari de top!

Cu un design modern, o capacitate generoasa de depozitare si mai multe dotari de noua generatie, frigider side by side Beko GN162420P reprezinta o alegere perfecta si de ultima generatie pentru cei care isi doresc un aparat frigorific premium si extrem de spatios, precum si dotat cu cele mai noi si mai avansate functii/sisteme de pe piata. Acesta este dotat cu un design elegant de culoare neagra, display digital cu Touch Control, clasa A+, un dozator de apa/gheata, un sistem de tip minibar, sistemele unice de racire Active Dual Cooling si No Frost, un volum total excelent si multe altele, fiind disponibil la un pret decent pentru dotarile sale de top.

Pe partea de aspect, design-ul modern si foarte atragator al frigiderului side by side marca Beko va iesi mai mult ca sigur in evidenta oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital intuitiv si Touch Control), dar si de doua usi cu maner vertical si o deschidere “in oglinda”. In plus, acesta masoara 179 de centimetri in inaltime, 91 de centimetri pe latime si o adancime de maxim 72 centimetri, oferind insa un nivel cat mai redus de zgomot de doar 43 dB si o autonomie mai mult decat suficienta de congelare de pana la 9 ore (fara curent).

Side by side Beko GN162420P, 544 l, Clasa A+, Negru – profită acum de reducere

Tehnologia avansata NeoFrost, cu sistemele unice de racire Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare a alimentelor proaspete pe termen lung, intr-o clasa acceptabila de eficienta energetica. Cu ajutorul sistemelor separate de racire din cele doua compartimente de refrigerare / congelare ale aparatului frigorific marca Beko, fructele si legumele se mentin ca proaspat culese. Pe langa toate acestea, dotarile speciale cu proprietati anti-bacteriene, au rolul de a mentine igiena la interiorul frigiderului, in timp ce filtrul cu carbon activ elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului side by side de la Beko.beko-gn162420p

Frigiderul side by side Beko GN162420P este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru a putea beneficia de un consum decent de energie electrica in timpul functionarii sale, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual estimat undeva la 471 kWh/an. Noul aparat frigorific modern si extrem de spatios de la Beko include un volum total generos de pana la 544 litri, un dozator de apa/gheata pentru a va putea bucura mereu de un pahar de apa rece, un sistem unic de minibar pentru un acces rapid la sticlele din interiorul frigiderului, precum si o functie de super-racire/congelare pentru o racire/congelare rapida a alimentelor proaspete.

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi dintr-o sticla securizata (Safety Glass), un suport pentru oua, un suport metalic pentru sticle, un compartiment special de doar 0 grade Celsius pentru depozitarea carnii, pestelui, etc., doua compartimente Crisper pentru fructe/legume, patru suporturi amplasate pe usa, dar si de o iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului beneficieaza de cinci rafturi dintr-o sticla securizata, o tavita pentru cuburi de gheata, doua compartimente pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, doua suporturi amplasate pe usa, precum si o capacitate generoasa de congelare de pana la 13 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT