Beko RCNA400E30ZXP – combina frigorifica din inox, cu tehnologia NeoFrost si functia de ionizare!

 Preţ Beko RCNA400E30ZXP

Astazi va prezentam un aparat frigorific modern si inteligent a producatorului Beko, mai exact discutam despre modelul Beko RCNA400E30ZXP, o combina frigorifica din clasa A++ cu display Touch, tehnologia NeoFrost si functia IonGuard, recomandat persoanelor singure, cuplurilor tinere si familiilor numeroase. Aceasta este disponibila in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale foarte bune de racire, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte mare, in timp ce magazinele online va ofera livrarea standard a produsului si garantia inclusa a producatorului.

 Review Beko RCNA400E30ZXP

Pe partea de aspect, combina frigorifica Beko va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o carcasa eleganta de culoare argintie, un display digital extern (cu suport Touchscreen) si doua usi reversibile din inox (cu maner incorporat si deschidere normala spre dreapta), care se va remarca cu siguranta oriunde o veti amplasa in bucataria voastra. In plus, noul aparat frigorific de la Beko masoara 201 centimetri in inaltime, 59,5 de centimetri pe latime si o adancime de maxim 65 de centimetri, in timp ce acesta ofera un nivel redus de zgomot de numai 40 dB si autonomie foarte mare de conservare de pana la 33 de ore.

Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare a alimentelor recent depozitate, intr-o clasa buna de eficienta energetica, in timp ce aceasta realizeaza racirea cu ajutorul curentilor ventilati de aer ce actioneaza independent, fara a fi necesara dezghetarea manuala a aparatului. Functia IonGuard neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosurile neplacute in interiorul frigiderului, ceea ce rezulta ca aerul din interiorul aparatului va fi mereu foarte curat si ca alimentele sunt pastrate proaspete pentru o perioada indelungata de timp.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 257 litri, un suport de oua, un suport metalic de sticle, patru rafturi din sticla securizata, un sertar de numai 0 grade Celsius pentru carne, peste si altele, un sertar pentru fructe si legume, patru suporturi amplasate pe usa si de o iluminare interioara LED. Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 97 litri, o tavita cuburi de gheata, trei sertare transparente si destul de spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, dar si de o capacitate de congelare a alimentelor recent depozitate de pana la 5 kg/zi.

Beko RCNA400E30ZXP

354 l, NeoFrost, H 201, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele discutate mai sus, suntem de parere ca noua combina frigorifica Beko RCNA400E30ZXP este alegerea perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc un aparat frigorific complet echipat pentru ziua de astazi, cu un interior complet fara gheata si fara transfer de mirosuri neplacute. Asadar, combina frigorifica Beko poate asigura o racire si congelare economica si de foarte buna calitate a unei cantitati suficiente de alimente proaspete, pentru a va bucura asadar de alimente perfect proaspete, la fel ca in prima zi, un timp indelungat, fara a fi necesara dezghetarea manuala a ambelor compartimente.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT