Beko RDSA310M20XP – frigider clasic cu finisaj din inox antiamprenta si volum net total de 306 litri!

Preţ Beko RDSA310M20XP

Beko RDSA310M20XP este un nou frigider clasic cu doua usi si congelator in partea de sus din inox antiamprenta, ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie normala si chiar una ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret accesibil de achizitionare pentru dotarile sale destul de bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare inox/argintiu, clasa energetica A+, un termostat reglabil la interior, un volum net total de pana la 306 litri, un compartiment rotativ pentru fructe si legume, un suport pentru oua si unul metalic pentru sticle, un sistem de dezghetare manual, o garnitura antibacteriana pe usa si nu numai.

Review Beko RDSA310M20XP

Design-ul minimalist si ultra-modern al noului frigider cu doua usi de la Beko se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa rezistenta si foarte eleganta de culoare inox/argintiu, un panou de control mecanic usor de utilizat (cu un termostat reglabil la interior), dar si de doua usi reversibile din inox antiamprenta cu un maner orizontal integrat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta. In plus, aceasta masoara 175,4 centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 60 de centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 42 dB si o autonomie (fara curent electric) de maxim 19 de ore.

Noul frigider cu doua usi Beko RDSA310M20XP are clasa de eficienta energetica A+ si un consum redus de energie cu pana la 24% decat produsele similare din clasa A, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 265 kWh pe an. In ceea ce priveste capacitatea de depozitare, acesta include un volum net total de pana la 306 litri, mai mult decat suficient pentru a depozita o cantitate mare de alimente proaspete la frigider si/sau la congelator. In plus, noul frigider de la Beko este prevazut cu o garnitura antibacteriana pe usi, montata pentru etansare, care contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor in interiorul aparatului frigorific marca Beko.

Compartimentul frigiderului dispunde de un volum net de 237 de litri, un suport pentru oua (1 x 10), un suport metalic pentru sticle, patru rafturi dintr-o sticla securizata (Safety Glass), un compartiment rotativ pentru fructe si legume ca proaspat culese, patru suporturi amplasate pe usa si de un sistem de iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 69 de litri, un singur compartiment foarte incapator pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp decat la frigider, un sistem de dezghetare manual si de o capacitate buna de congelare de maxim 4 kilograme pe zi a alimentelor recent depozitate la congelator.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Părerea noastră despre produs

Accesibil, modern si incapator, noul frigider cu doua usi Beko RDSA310M20XP asigura o racire si congelare destul de eficienta si de buna calitate a tuturor alimentelor dumneavoastra preferate, astfel incat sa va puteti bucura de alimente proaspete pe termen lung, fara a se altera sau a isi pierde din gust, culoare sau consistenta. Acestea fiind spuse, noul frigider cu doua usi de la Beko reprezinta o solutie ideala si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unui nou aparat frigorific standard, fara sisteme inteligente de racire, cu un finisaj din inox de inalta calitate si o capacitate mare de depozitare, la un pret ok de achizitionare pentru aproape orice tip de buget.

– Părerea clienţilor –

Un frigider incapator si foarte elegant, pe care il recomand celor care vor un aparat frigorific bun la un pret super ok de achizitionare. Este silentios si foarte elegant, are un consum ok de energie si este foarte bine compartimentat la interior.

L-am achizitionat pentru parintii mei si dupa spusele lor sunt foarte multumiti de el. Acesta este rezistent si elegant gratie finisajului din inox, iar spatiul interior este bine gandit pentru stocarea alimentelor preferate. Recomand.  

Este un frigider clasic cu congelatorul in partea de sus si sistem de racire static, adica necesita o dezghetare periodica. Arata foarte bine in bucatarie, nu consuma foarte multa energie, iar alimentele congelate sunt pastrate mai bine inghetate complet.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere pretul sau accesibil de achizitionare. Noul frigider cu doua usi de la Beko se potriveste perfect in bucataria mea, nu produce prea mult zgomot, iar capacitate de depozitare este suficienta pentru o familie medie.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT