Bosch KIR81AF30 – frigider incorporabil cu functia FreshSense si sertar VitaFresh, din clasa A++!

In aceasta perioada foarte calda de vara, alimentele proaspete se pot altera sau isi pot pierde din proprietatile lor importante rapid in comparatie cu alte perioade ale anului, insa problemele de acest gen pot fi rezolvate foarte usor prin achizitionarea de la bun inceput a unui aparat frigorific premium, dar care ridica asadar si bugetul alocat initial pentru un astfel de aparat electrocasinic.

Astfel ca, in acest review va vom prezenta frigiderul incorporabil Bosch KIR81AF30, un aparat frigorific incapator si foarte inteligent pentru a depozita alimentele perisabile, bauturile si fructele/legumele proaspete in cele mai bune conditii de conservare, care este disponibila si pe eMAG.ro la un pret potrivit pentru dotarile sale de top, inclus in pret fiind doar garantia standard de pana la 2 ani de zile .

Caracteristici generale

_____________________________

In primul rand trebuie sa mentionam de la bun inceput faptul ca acest aparat frigorific nu include si un compartiment de congelare, ci doar unul foarte incapator de refrigerare a alimentelor proaspete, ceea ce reprezinta un avantaj pentru cine consuma numai alimente proaspete sau are nevoie de un spatiu in plus la frigider. In ceea ce priveste caracteristicile sale generale, modelul KIR81AF30 de la Bosch are un volum net total de 319 litri, perfect pentru a depozita o cantitate mare de alimente proaspete, si clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum energetic anual estimat undeva la 116 kWh/an.

 Design Bosch KIR81AF30

_____________________________

Design-ul simplu dar modern al noului frigider incorporabil de la Bosch se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in bucataria dumneavoastra, incorporandu-se perfect in oricare tip de mobila pentru bucatarie. Acesta include o carcasa eleganta de culoare alba, un display digital tip LED (cu suport TouchControl) si o usa reversibila cu o deschidere standard spre dreapta. Noul aparat frigorific marca Bosch cantareste 68 de kilograme si masoara 177,5 de centimetri in inaltime, 56 de centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 55 de centimetri, iar nivelul sau de zgomot este de numai 37 dB.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartiment frigider

_____________________________

Noul frigider incorporabil Bosch KIR81AF30 este alcatuit dintr-un singur compartiment de refrigerare cu un volum net total de pana la 222 de litri si doua zone separate de temperatura, acesta fiind dedicat in mod special celor care consuma numai alimente proaspete sau ce au nevoie de un spatiu suplimentar la frigider. La interior, acesta dispune de sapte rafturi dintr-o sticla securizata, un suport pentru oua, un suport pentru sticle, doua compartimente VitaFresh pentru alimentele perisabile si fructele/legumele proaspete, sase suporturi pe usa, un ventilator antibacterian si de o iluminare interioara pe LED.

Functii şi tehnologii

_____________________________

Functia FreshSense monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta si regleaza temperatura de la interiorul aparatului frigorific Bosch, rezultatul fiind o temperatura constanta in intreg compartimentul frigiderului. Functia SuperCooling raceste foarte rapid alimentele recent depozitate si previne in acelasi timp incalzirea alimentelor deja depozitate, prevenind consumul inutil de energie. Compartimentele speciale VitaFresh ofer un nivel optim de umiditate si o temperatura scazuta la interior pentru a asigura cele mai bune conditii de conservare a fructelor/legumelor proaspete si a alimentelor perisabile.

PRET ACTUALIZAT

________________

Bosch KIR81AF30

319 l, H 177, Clasa A++

 OPINIA NOASTRĂ

_____________________________

Acestea fiind spuse, noul frigider incorporabil Bosch KIR81AF30 reprezinta o solutie perfecta pentru cei care doresc o capacitate mai mare de depozitare la frigider, in comparatie cu modelul KIF51AF30 a celor de la Bosch, avand capabilitatea de a mentine alimentele perfect proaspete un timp indelungat. Acesta poate asigura o racire foarte eficienta si de foarte buna calitate a alimentelor perisabile, bauturilor si a fructelor/legumelor proaspete, pentru o viata foarte sanatoasa consumand numai alimente proaspete, fara a se forma bacterii/altela alimentelele sau a isi pierde din proprietatile lor importante.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT