REVIEW: Bosch PSY6A6B20 – Cu funcționare mixtă și trei arzătoare + o zonă de gătit!

Preț Bosch PSY6A6B20

În anul 1831, englezul Michael Faraday a descoperit fenomenul de inducție electromagnetică.  La câteva decenii de la descoperirea inducției electromagnetice, aceasta a devenit piatra de temelie a ”lumii electrice”. Acest fenomen a făcut posibil crearea motorului electric, spre exemplu. Astăzi, față de motoare și de transformatoare,  inducție electromagnetică este aplicată și în bucătăriile noastre. Plita încorporabilă Bosch PSY6A6B20, Vitroceramica mixtă, este unul dintre aceste aparate electrocasnice moderne. Datorită posibilității setării nivelurilor de temperatură, sunt oferite rezultate perfecte de gătire. Această plită este creată cu sistem de alimentare mixtă, aceasta alimentându-se atât cu gaze cât și electric. Plita este dotată cu 3 arzătoare și o zonă de gătire electrică. Deși prețul său este ceva mai ridicat, datorită brandului și a performanțelor, acum poți profita deoarece astăzi, prețul este la reducere.

Plita incorporabila Bosch PSY6A6B20, Vitroceramica mixta, 3 arzatoare, 1 zona de gatit, Gratare fonta, Negru

Plita incorporabila Bosch PSY6A6B20, Vitroceramica mixta, 3 arzatoare, 1 zona de gatit, Gratare fonta, Negru

Review Bosch PSY6A6B20

Bosch PSY6A6B20  este o plită încorporabilă mixtă, care se alimentează atât de la sursa de curent electric cât și de la rețeaua de gaze. Arzătoarele ce i-au fost atribuite sunt în număr de 3, iar aprinderea lor se face în sistem electric. Butoanele de control de tip baionetă, sunt poziționate frontal, pentru o utilizare cât mai ușoară și mai confortabilă. Plita încorporabilă este dotată cu 9 trepte de putere, setându-le în funcție de ceea ce prepari și de necesitate.  Materialul folosit este vitroceramica de culoare neagră. Designul creat îi dă un aspect elegant și foarte modern. Arzătorul mare are o putere de 3 kw, arzătorul mic are o putere de 1 kw iar arzătorul normal deține o putere de 1,8 kw. Ca și caracteristici generale, plita încorporabilă Bosch PSY6A6B20  deține un indicator de căldură și sistem de siguranță pentru  eliminarea posibilelor accidente. Plita are pe deasupra un grătar din fontă foarte rezistentă, ce dă siguranță cratițelor și oalelor. Flame Select este un sistem de reglare a flăcării pe cele 9 niveluri de putere. Suprafața vitroceramică a plitei este rezistentă la temperaturi înalte. Nu necesită o îngrijire laborioasă, întreținerea sa fiind foarte ușoară.

Părerea clienților despre produs

În viața oamenilor, produsele alimentare joacă un rol important. În cele mai vechi timpuri mâncarea se făcea la foc deschis pe lemne sau la cuptoare tradiționale țărănești. Aspectul primelor plite a facilitat în mare măsură gătirea mâncării. De-a lungul timpului, plitele au fost îmbunătățite ajungând astăzi, la plita electrică mixtă cu alimentare ăe gaz și pe electricitate. O astfel de plită este și Bosch PSY6A6B20 care este încorporabilă și se încadrează foarte bine în orice mobilier de bucătărie. Avantajul acestei plite este faptul că poate fi înserată oriunde în blat. Drept urmare, această alegere îi aparține utilizatorului.  Vitroceramica de culoare negră este foarte frumoasă și foarte elegantă și va da bucătăriei un aspect inovator. Plita Bosch PSY6A6B20 este dotată cu 3 arzătoare și câteva funcții eficiente necesare procesului de gătire.

Bosch PSY6A6B20

Vitroceramica mixta, 3 arzatoare, 1 zona de gatit, Gratare fonta, Negru

– Părerea clienților –

Plita încorporabilă Bosch PSY6A6B20 este foarte eficientă, performantă și are funcționare mixtă, acest lucru însemnând că se alimentează atât cu gaz GPL cât și de la priză de curent electric. Grătarul de deasupra este realizat în mod individual, pentru fiecare arzător în parte. Materialul vitroceramic este foarte ușor de curățat și este și foarte plăcut privirii. Bosch PSY6A6B20 este o plită încorporabilă perfectă pentru orice bucătărie.

Bosch PSY6A6B20 este o plită încorporabilă performantă și deține sistem de siguranță. Acest lucru este foarte util și necesar în cazul în care flacăra plitei se stinge accidental. În acest caz alimentarea cu gaze va oprită evitând astfel o situație dezastruoasă. Plita este dotată cu 3 arzătoare care au deasupra câte un grătar din fontă. Alimentarea se face atât cu gaze cât și cu curent electric. Astfel Bosch PSY6A6B20 este o plită de gătit ideală.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT