Bosch SMV68IX01E – masina de spalat foarte incapatoare si super inteligenta, din clasa A+++!

 Preţ Bosch SMV68IX01E

Ideala pentru persoanele singure, cuplurile tinere sau familiilor normale si chiar ceva mai numeroase, in acest review va vom prezenta pe intelesul tuturor modelul Bosch SMV68IX01E, o noua masina de spalat vase incorporabila SuperSilence cu programul Silence si sistemul de uscare ExtraDry. Asadar, pe aceasta o recomandam cu incredere celor care isi doresc o masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi, aceasta fiind disponibila deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret ok de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune de generatie actuala.

 Review Bosch SMV68IX01E

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Bosch se va integra perfect in bucataria voastra, datorita aspectului elegant de culoare alb si a display-ului digital tip TFT (cu suport PiezoTouchControl), incorporandu-se in orice tip de mobila pentru bucatarie. Aceasta are dimensiunile de 81,5 x 59,8 x 55 centimetri si un nivel de zgomot de 44 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime (cu un sistem de cosuri VarioFlex, un suport pentru tacamuri, doua suporturi pentru farfurii, doua suporturi pentru cesti), dar si un cos inferior (cu un cos pentru tacamuri).

Noul motor economic EcoSilence Drive este extrem de silentios, foarte eficient si asigura un consum redus de energie, deoarece acesta functioneaza fara perii de carbon si garanteaza automat rezultate foarte bune la spalare. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru a obtine rezultate excelente la spalare, in timp ce resursele sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va ofere siguranta ca toate articolele din sticla sunt intotdeauna spalate cu foarte mare grija.

Clasa energetica A+++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, va ofera un consum redus de resurse la spalare, pentru a beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 234 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 2660 de litri pe an, in programul Eco la 50 de grade Celsius. Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV68IX01E dispune de patru optiuni speciale (VarioSpeed Plus, HygienePlus, ExtraUscare si IntensiveZone), 8 programe de spalare (Rapid, Intensiv, Silence, Pahare, Eco, Program 1h, etc.) si de o capacitate de 13 seturi de vase, pentru a obtine rezultate excelente la spalare.

Bosch SMV68IX01E

13 seturi, 8 programe, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am prezentat caracteristicile sale superioare de ultima generatie, suntem de parere ca noua masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV68IX01E poate asigura o spalare foarte eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum redus de energie/apa, toate acestea fiind completate de raportul sau calitate/pret foarte ok din punctul nostru de vedere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT