Bosch SPS69T88EU – masina de spalat compacta si incapatoare din clasa A+++, cu tehnologia ActiveWater!

Preţ Bosch SPS69T88EU

Bosch SPS69T88EU este o noua masina de spalat vase compacta si foarte performanta din inox antiamprenta, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie medie cu 1-2 copii si chiar ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret ok de achizitionare pentru dotarile sale de top. Aceasta vine cu un design elegant de culoare inox/argintiu, clasa energetica A+++, un display electronic tip LCD, un motor EcoSilence Drive, tehnologia ActiveWater, o capacitate de pana la 10 seturi de vase, patru optiuni speciale de spalare, 6 programe de spalare, un sistem de uscare Zeolith, o tehnologie pentru protectia sticlei si altele.

Review Bosch SPS69T88EU

Design-ul compact si ultra-modern al noii masini de spalat vase independenta de la Bosch se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, prin intermediul aspectului elegant de culoare argintiu, al display-ului electronic tip LCD si a usii din inox cu tratament antiamprenta, integrandu-se perfect in orice tip de decor. La interior, noua masina de spalat marca Bosch este prevazuta cu un cos superior reglabil pe inaltime (cu un sertar VarioPro, un sistem de cosuri VarioFlex Pro, trei suporturi pliabile pentru farfurii si un suport pentru cesti), precum si cu un cos inferior (cu o compartimentare flexibila a spatiului din sertar si un suport pentru cesti).

Noul motor EcoSilence Drive, cu tehnologie brushless (BLDC), functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate foarte bune la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta. Tehnologia inovatoare ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura o clatire ecologica pentru rezultate excelente la spalare, economisind in acelasi timp cantitatea de apa si consumul de energie. In plus, sistemul de uscare cu Zeolith asigura obtinerea unor rezultate de uscare perfecte, prin intermediul sistemului de circulare a aerului 3D, chiar si in cazul vaselor din plastic, astfel incat sa va puteti bucura de vase perfect curatate si uscate.

Masina de spalat vase Bosch SPS69T88EU este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, respectiv in clasa de eficienta A la spalare/uscare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la doar 188 kWh/an si un consum anual de apa estimat la 2660 litri/an, in programul de spalare economica la 50 de grade Celsius. Caracteristicile sale generale includ patru optiuni speciale de spalare (IntensiveZone, VarioSpeed Plus, HalfLoad si Hygiene Plus), 6 programe prestabilite de spalare (Automat, Intensiv, Economic si Rapid), precum si o capacitate de pana la 10 seturi complete de vase, pentru a putea obtine cele mai bune rezultate la spalare, chiar si fara a incarca complet ciclul de spalare.

Părerea noastră despre produs

Moderna, incapatoare si foarte performanta, noua masina de spalat vase Bosch SPS69T88EU asigura o spalare/uscare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a unei cantitati mari de pana la 10 seturi complete de vase, astfel incat dumneaovastra sa va puteti bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si fara a consuma prea multe resurse la spalare/uscare. Acestea fiind spuse, noua masina de spalat marca Bosch reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc o masina de spalat vase compacta si inteligenta, cu o clasa ridicata de eficienta energetica, o capacitate mare de spalare si mai multe optiuni si programe de spalare, la un pret ok de achizitionare pentru un buget mediu.

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat excelenta si de foarte buna calitate, dupa parerea mea, disponibila la un pret ok de achizitionare. Este compacta si foarte eleganta, are un consum redus de resurse la spalare si este echipata cu un motor economic si foarte silentios. Recomand.

Am mobilat recent intreaga noastra bucatarie iar printre aparatele electrocasnice necesare s-a numarat si aceasta masina de spalat. O utilizez pe programul de spalare rapida si optiunea de incarcare la jumatate iar vasele sunt perfect curate pana la masa urmatoare.

Este o masina de spalat vase inteligenta si compacta de la Bosch cu un raport ok pret/calitate din punctul meu de vedere. Arata foarte bine in bucatarie, nu consuma prea multa energie si spala foarte bine orice tip de vas. O recomand cu mare incredere.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere functiile si optiunile sale de spalare. Noua masina de spalat Bosch se potriveste perfect in bucatarie, are un consum redus de energie si ofera rezultate foarte bune la spalare. Per total sunt foarte multumit de achizitia facuta.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT