Bosch Tassimo Fidelia TAS 4013EE – Espressor automat ideal pentru bauturile calde

Ce-ar fi sa ai la dispozitie un aparat multifunctional de preparat o bautura energizanta delicioasa oricand ai pofta? Nu e nevoie sa iesi neaparat in oras la o cafea sau la un ceai. Invita prietenii acasa si bucurati-va impreuna de clipe frumoase in compania unei cesti de cafea absolut delicioasa.

Espressorul automat Bosch Tassimo Fidelia TAS 4013EE poate prepara in timp util pentru dumneavoastra nu doar cafea, ci si cappuccino, ciocolata calda, caffe crema, latte macchiato, espresso si ceai. Astfel, el ofera o gama variata de bauturi si satisface preferinte diverse. Cu ajutorul acestui espressor puteti avea rapid, fara sa depuneti efort, o bautura personalizata, asa cum va place dumneavoastra. Spun personalizata pentru ca aveti posibilitatea sa reglati cat de tare sau de slaba vreti sa faceti o cafea, in functie de cum va place.

Dupa fiecare ciclu de preparare a unei bauturi, espressorul se curata automat cu un jet de aburi. Lucrul acesta inseamna ca puteti alterna bauturile ori de cate ori doriti fara sa compromiteti gustul unei bauturi. De exemplu, puteti face mai intai cafea, apoi cappuccino si apoi un ceai. Toate aceste trei bauturi vor fi unice si gusturile nu vor fi combinate.
   Vezi AICI preţul pentru Espressorul Bosch Tassimo 4013EE   
Tassimo Fidelia TAS 4013EE functioneaza complet automat. Trebuie doar sa apasati pe un buton si in functie de codul de bare inscris pe un T DISC, aparatul va ajusta in mod automat cantitatea de apa, durata de fierbere precum si temperatura potrivita necesara pentru crearea bauturii.

Espressor-bosh

Datorita sistemului de incalzire modern, espressorul va incalzi apa doar atunci cand prepara o bautura. El se va deconecta automat dupa ce a terminat de livrat comanda dumneavoastra.

Acest espressor are avantajul de a putea fi foarte usor de utilizat. Mai exact, pentru a prepara o bautura, trebuie sa alegeti un T DISC si sa-l introduceti in espressor. Apasati pe buton si aparatul va sti singur ce sa faca mai departe. Plasati ceasca in locul special prevazut si in cateva momente veti putea savura o bautura extraordinara.

O functie foarte utila ce ii garanteaza rezistenta in timp si durata de viata mai lunga, este cea legata de curatarea care se realizeaza in mod automat. Practic, espressorul este prevazut cu un program de detartrare si va anunta prin aprinderea unui led atunci cand este nevoie sa faceti detartrarea.

Dar in afara de functiile sale, Tassimo Fidelia TAS 4013EE atrage si prin design. Este o combinatie atractiva si eleganta de negru cu rosu, iar butonul principal de selectie a optiunilor este in partea dreapta. In mijloc este locul in care trebuie sa asezati ceasca sau paharul in care doriti sa faceti bautura.

Putere: 1300 W
Tip aparat: Automat
Tip bautura: Cappuccino
Cafea
Ciocolata calda
Caffe crema
Latte macchiato
Espresso
Ceai
Capacitate rezervor apa: 2 l
Sistem Cappuccino: Da

1 Comment
  1. Reply
    Andrei 25 noiembrie 2015 at 19:28

    Am luat un tassimo asemanator si cand pun capsula si dau drumu la preparare imi scoate apa rece. De ce? Are probleme si nu stiu? Aparatul este nou cu garantie 2 ani.

    Astept un raspuns, multumesc.

Leave a reply

Review IT