REVIEW: Braun IS5043 – Cu talpa Eloxal 3D și jet de abur puternic!

Preț Braun IS5043

Stația de călcat Braun IS5043 devine rapid cea mai bună prietenă a hainelor. Generatorul de abur a fierului de călcat cu tehnologie germană, este de bună calitate și satisface cele mai înalte standarde pentru îndepărtarea cutelor. Cu talpa patentată Eloxal 3D, este permisă manevrarea fierului de călcat la 360 de grade, mult mai rapid, mai eficient și fără griji. Niciodată nu va agăța nasturii, buzunarele sau fermoarele și nu va produce alte cute. Braun IS5043 este capabil să îndrepte țesăturile chiar și în locurile mai greu accesibile, cum ar fi pliurile sau încrețiturile. Fierul de călcat alunecă ușor indiferent de tipul țesăturii și indiferent de obstacolul întâlnit în cale. Se poate călca cu el în toate direcțiile, înainte și înapoi și în laterale, oferind aceeași calitate.

Fiind cotat ca făcând parte din grupa stațiilor de călcat de cea mai bună calitate, prețul acesteia este foarte convenabil, iar acum beneficiază de o reducere destul de consistentă.

  Review Braun IS5043

Statie de calcat Braun IS5043 poate deveni noul prieten al hainelor tale oricând. Cu funcție normală și funcție Eco, tehnologia iCare oferă temperatura optimă pentru orice tip de țesătură, fie din mătase fină sau denim robust, asigurând protecția îmbrăcămintei. Mergând pe suprafața rufelor, acesta este capabil să-și seteze temperatura astfel încât rufele să fie călcate calitativ și să nu fie arse.

Talpa

Talpa fierului de călcat Braun IS5043 este patentată de producătorul Braun, aceasta denumindu-se 3D Eloxal, care permite o bună aderență pe suprafața țesăturilor. Niciodată nu va fi zgâriată de nasturi, fermoare sau alte aplicații și nici nu va cuta materialul pe dedesubt. Talpa pătrunde cu ușurință chiar și în locurile greu accesibile. Talpa fierului de călcat alunecă ușor pe suprafața fiecărui tip de material textil și peste orice obstacol întâlnit în cale.

Jetul de aburi

Generatorul de abur, oferă un jet puternic de abur de 340 g/min, de înaltă performanță, generând continuu abur pentru îndreptarea cutelor eficient. Cu cât nivelul de abur este mai dens, cu atât rufele vor fi călcate mai ușor. Presiunea aburului este de 6 bari, garantând penetrarea optimă a vaporilor de abur, pentru călcarea rufelor eficient.

Puterea

Puterea fierului de călcat Braun IS5043,  este de 2400 de wați, utilizând o cantitate optimă de energie.

Funcții și caracteristici speciale

Dacă te întrebi ce funcții ar putea să dețină stația de călcat Braun IS5043, iată care sunt acestea:

  • Oprirea automată
  • Anti-calcar
  • Vârf cu aburi
  • Setare Eco

Părerea noastră despre produs

Jetul puternic de abur, oferit în cantitate mare pe minut, dă rezultate bune pentru călcarea hainelor la înalta presiune a vaporilor. Distribuiți în mod eficient, aburii saturați pătrund adânc în interiorul țesăturii, lăsând rufele fine și bine călcate. Indiferent de gradul de șifonare, rezultatele sunt rapide și vizibile. Sistemul de călcare reduce munca la jumătate, nefiind niciodată dificil să si rufe perfect călcate. Talpa Eloxal 3D este rezistentă la zgârieturi și este de două ori mai puternică decât oțelul inoxidabil. Rezervorul de apă este integrat în generator și este prevăzut cu LED. Culoarea mov îi dă un aspect modern și elegant, iar dimensiunile compacte îl fac ușor de depozitat.

Braun IS5043

Talpa Eloxal 3D, 2400W, 1.4 l, 340g/min

 – Părerea clienților –

  Noua tehnologie inteligentă iCare, ajută rapid și ușor la obținerea celor mai bune rezultate. Sistemul nu are nevoie de încălzire sau de răcire, temperatura optimă fiind setată automat, în funcție de tipul de material. Cu sistemul de decalcifiere Calc Clean, fierul de călcat este curățat foarte simplu și ușor. 

Forma patentată Eloxal 3D a tălpii fierului de călcat Braun IS5043 cu marginile rotunjite și ușor ridicate, asigură o alunecare perfectă, rotindu-se fără probleme 360 de grade. Fermoarele, nasturii sau butoanele nu mai reprezintă un obstacol. Afișajul digital cu LED-uri este simplu și direct.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT