REVIEW: Philips PerfectCare Viva GC7035/20 – Cu talpă SteamGlide Plus și tehnologia inteligentă Optimal Temp!

Preț Philips PerfectCare Viva GC7035/20

Fierul de călcat este unul dintre cele mai importante lucruri în viață, pe care mulți oameni îl folosesc în fiecare zi. Alegerea unui fier de călcat nu poate reprezenta o problemă, deoarece pe piață există o sumedenie de modele care diferă prin caracteristici, opțiuni, performanțe, design, funcții și multe altele.

Cumpărarea unui fier de călcat cu generator de abur, poate fi cumpărat din orice magazin online, la un preț foarte atractiv. Prețul stației de călcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20 are un preț foarte mic și acum poate fi cumpărată la reducere.

  Review Philips PerfectCare Viva GC7035/20

Generatorul de abur de la Philips accelerează și simplifică procesul de călcat. Cu tehnologia revoluționară Optimal Temp nu mai este necesar să reglezi temperatura pentru a călca, deoarece aceasta se adaptează singură în funcție de tipul materialului.

Talpa

Philips PerfectCare Viva GC7035/20 oferă siguranță 100% pentru toate tipurile de țesături. Acesta poate oferi rezultate perfecte pe tipurile de material din  mătase, cașmir, lână și poliester. Talpa fierului de călcat este de tip SteamGlide Plus și poate călca cu ușurință orice tip de material.

Jetul de aburi

Generatorul de abur al fierului de călcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20 este echipat cu un rezervor cu capacitatea mare, de 1,7 litri și timp de mai multe ore, acesta poate genera un jet de abur de 210 g/min cu un debit de abur de 120 g/min și la o  presiune cu puterea de 5 bari. După preferință și necesități se poate călca  chiar și pe verticală, fierul de călcat având o greutate destul de redusă.

Puterea

Stația de călcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20,  are o putere de 2400 de wați, putând călca perfect orice tip de material, fără riscul de a-l arde.

Funcții și caracteristici speciale

Tehnologia revoluționară Optimal Temp poate face ca procesul de călcare să fie mult mai ușor și mult mai simplu. Combinația dintre abur și temperatură se adaptează automat în funcție de tipul țesăturii. Stația de călcat este dotată cu mai multe funcții și caracteristici deosebite, iar acestea sunt următoarele:

  • Calcare pe verticală
  • Anti-calcar
  • Cablu retractabil
  • Vârf cu aburi
  • Setare Eco
  • Sistem blocare

Părerea noastră despre produs

Datorită tehnologiei inteligente Optimal Temp, fierul de călcat poate călca haine din toate tipurile de țesături, fără a schimba temperatura. Riscul de deteriorare este eliminat din start, deoarece Philips PerfectCare Viva GC7035/20 poate călca chiar și țesăturile cele mai delicate și pretențioase. Procesul de călcare este mult mai rapid și nu mai este nevoie să aștepți până când aparatul ajunge la temperatura dorită. Microprocesorul încorporat menține temperatura optimă a tălpii fierului de călcat și emite abur puternic pentru a îndepărta toate cutele de pe toate tipurile de țesături.

Philips PerfectCare Viva GC7035/20

Talpa SteamGlide Plus, 2400 W

 – Părerea clienților –

 Stația de călcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20  este ușor de depozitat și de mutat dintr-un loc în altul, deoarece este un model compact și cu o greutate redusă. În plus acesta poate fi plasat pe orice masă de călcat. Deși este compact, acest model are capacități impresionante de performanță. Astfel, presiunea vaporilor este de 5 bari, jetul de abur continuu este de până la 210 g/min iar  debitul de abur este de 120 g/min. Rezervorul generatorului are o capacitate de 1,7 litri, oferind până la 3 ore de călcare continuă. 

Stația de călcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20 este echipată cu un filtru înlocuibil încorporat, Pure Stream, pentru purificarea apei. În aces fel sunt eliminate impuritățile în proporție de 99%. Datorită generatorului de abur, apa transformată în aburi este foarte curată și nu lasă urme de pete. Nu trebuie să-ți faci probleme că nu știi când trebuie schimbat acest filtru, deoarece aparatul deține un indicator special care anunță că e timpul ca acesta să fie schimbat.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT