REVIEW: Tefal Actis GV6350 – Cu talpă ceramică și jet puternic de aburi!

Preț Tefal Actis GV6350

Tefal introduce un nou brand cu abur de înaltă presiune. Designul ”Actis” aduce o dimensiune compactă și ușurință de manevrare pe toate suprafețele textile. Aburul penetrează adânc țesătura, oferind rezultate excelente de călcare.

Tefal Actis GV6350 reprezintă un nou brand, având un generator care emite abur de înaltă presiune. Designul „Actis“ are dimensiunea compactă și oferă ușurință de manipulare pe orice tip de țesătură. Găurile din talpa fierului de călcat, permit penetrarea aburului, oferind rezultate rapide și excelente. Noul Actis, permite celor cu spații mai mici sau spațiu limitat, șansa de a experimenta viteza și eficiența tehnologiei generatorului de abur imbatabil. Stația de călcat cu boiler Tefal Actis GV6350 este perfectă pentru cei care doresc să aibă un fier de călcat performant și puternic, la un preț mai mult decât accesibil.

  Review Tefal Actis GV6350

Stația de călcat cu boiler Tefal Actis GV6350 este perfectă pentru cei care nu-și doresc lucruri voluminoase. Performanța ei este dată de presiunea care are o putere de 4,8 bari. Această presiune permite aburului să pătrundă în fibra materialului și să elimine chiar și cele mai dificile cute, rapid și ușor.

Talpa

Talpa ceramică se încălzește foarte rapid, în doar 2 minute de la conectare și oferă rezultate excelente. Nu se zgârie și nu se deteriorează de la nasturi, fermoare sau capse.

Jetul de aburi

Jetul puternic de aburi al fierului de călcat Tefal Actis GV6350,  pătrunde adânc în structura țesăturii, cu o presiune de 4,8 bari, pentru a elimina eficient orice cută. Jetul de abur este eliminat superb cu o presiune de 220 g/min la un debit de abur de 100 g/min.

Puterea

Stația de călcat Tefal Actis GV6350, cu talpa ceramică și cu presiunea de 4,8 bari are o putere energetică  de până la 2200 de wați, oferind rezultatele cele mai bune.

Funcții și caracteristici speciale

Stația de călcat Tefal Actis GV6350 deține funcții și tehnologii inteligente destul de avansate. Iată care sunt acestea:

  • Calcare pe verticală
  • Anti-calcar
  • Oprire automată
  • Setare Eco

Părerea noastră despre produs

Stația de călcat cu boiler Tefal Actis GV6350 oferă posibilitatea de a experimenta eficiența tehnologiei generatorului cu abur, folosind un boiler mai mic, dar cu presiunea de 4,7 bari. Acest lucru înseamnă că generatorul de abur Actis poate oferi un debit de abur de înaltă presiune. Această presiune poate permite aburului să pătrundă adânc în țesătura materialului. Acest lucru ajută la eliminarea performantă a încrețiturilor, precum și a celor mai dificile cute. Din punctul nostru de vedere Tefal Actis GV6350 este ideal pentru orice casă, dar în special pentru casele cu suprafețe mai mici, în care depozitarea aparatelor electrocasnice, constituie o problemă.

Tefal Actis GV6350

Talpa Ceramica, 2200 W

 – Părerea clienților –

Stația de călcat cu boiler Tefal Actis GV6350 în doar 2 minute este gata de lucru. Rezervorul de apă cu capacitatea de 1,2 litri, permite un debit de abur suficient pentru călcarea unei cantități mai mari de rufe. Acest lucru înseamnă că nu vei fi stresat de faptul că trebuie să umpli rezervorul foarte des. Talpa fierului de călcat este din ceramică și are o alunecare foarte ușoară, indiferent de ceea ce calci. 

 Stația de călcat cu boiler Tefal Actis GV6350, în primul rând este un model compact, ceea ce poate face să fie depozitată astfel încât să nu încurce pe nimeni. Cu modul Eco, debitul de abur este redus la jumătate, iar consumul de apă și de energie este mult mai mic.   Pentru ușurința în utilizare, Tefal Actis GV6350 este echipat cu o talpă ceramică care alunecă ușor, precum și cu sistemul patentat de Tefal,  Easycord. Acest sistem este foarte inteligent și reprezintă cablul fierului de călcat. Acesta este proiectat astfel încât uzura, să se lase mult așteptată.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT