REVIEW: Philips SpeedCare GC6616/20 – Cu talpa SteamGlide Ceramic și călcare pe verticală!

Preț Philips SpeedCare GC6616/20

Philips SpeedCare GC6616/20 este o stație de călcat performantă, care are calitatea de a reduce timpul dedicat procesului de calcare. Mai mult decât atât, generatorul de abur al stației de călcat te ajută să termini de călcat de două ori mai rapid. Sistemul de decalcifiere are rolul de a curăța în mod automat pereții interiori, eliminând orice urmă de calcar, pentru a oferi performanțe de lungă durată. Philips SpeedCare GC6616/20 este gata de utilizare la 2 minute după conectarea la sursa de curent electric. În orice moment, generatorul cu capacitatea de 1,2 litri este gata să genereze un debit consistent de abur, care pătrunde adânc în țesătură, eliminând orice urmă de cută.

Prețul stației de călcat Philips SpeedCare GC6616/20 este mai mult decât convenabil, mai ales că acum poți beneficia și de o reducere substanțială. Intră pe site-ul magazinului online și nu rata ocazia de a avea în casa ta un aparat electrocasnic de mare calitate.

  Review Philips SpeedCare GC6616/20

Philips SpeedCare GC6616/20 poate călca eficient chiar și în cele mai dificile puncte, cum ar fi spațiul dintre nasturi sau capse, pliuri sau alte locuri greu accesibile. Compact și luminos, Philips GC6616/20 oferă tehnologia cu abur Speed Care.

Talpa

Talpa fierului de călcat Philips SpeedCare GC6616/20 este tratată cu un strat ceramic Steam Glide. Ceramica oferă o alunecare ușoară pe orice tip de material. Rufele călcate cu acest tip de talpă ceramică, sunt perfect întinse și nu prezintă urme de încrețituri.

Jetul de aburi

Debitul de aburi este  puternic și mai dens, oferind rufelor un tratament calitativ. Fierul de călcat Philips SpeedCare GC6616/20 poate asigura un debit de 100 g/min, cu un jet de abur puternic și eficient în orice punct a materialului. Aburul este eliminat cu o putere a presiunii de 4,5 bari.

Puterea

Puterea fierului stației de călcat Philips SpeedCare GC6616/20 este de 2400 de wați, putând călca orice tip de material, indiferent de structură. Philips SpeedCare GC6616/20 este rapid și eficient, oferind cele mai bune rezultate.

Funcții și caracteristici speciale

Stația de călcat Philips SpeedCare GC6616/20 are o greutate redusă și este confortabil de ținut în mână. Deține o aderență bună pe orice tip de țesătură. Calitatea sa este dată de caracteristici speciale, cum ar fi:

  • Calcare pe verticală
  • Anti-calcar
  • Cablu retractabil
  • Vârf cu aburire

Părerea noastră despre produs

Stația de călcat Philips SpeedCare GC6616/20 are o caracteristică specială, denumită vârf cu aburire. Aceasta dă posibilitatea de a călca hainele chiar și în cele mai dificile puncte, cum ar fi pliurile, adânciturile sau spațiul dintre nasturi sau butoane. Cu tehnologia revoluționară Speed Care deținută de generatorul de abur a fierului de călcat de la Philips, țesăturile greu de călcat nu mai constituie o corvoadă. Sistemul inteligent anti-calcar care este încorporat, oferă o protecție suplimentară generatorului de abur, amintind utilizatorului că are nevoie să fie curățat de impurități.

Philips SpeedCare GC6616/20

Talpa SteamGlide Ceramic, 2400 W

 – Părerea clienților –

 Stația de călcat Philips SpeedCare GC6616/20 te anunță la fiecare 10 ore, prin memento-uri de sunet și lumină, că are nevoie de un detartraj. Funcția inteligentă Calc Clean oferă confort suplimentar, deoarece acesta te anunță când trebuie curățat. Imediat după procesul de curățare, fierul de călcat este gata de utilizare. Talpa ceramică alunecă ușor și calcă rufele perfect.

 Fierul de călcat Philips SpeedCare GC6616/20  echipat cu un rezervor de 1,2 litri, permite călcarea unei cantități mari de rufe ce pot fi călcate într-o oră.  Tehnologia inovatoare permite de asemenea, umplerea rezervorului fără a aștepta timp de 2 ore să se răcească.  Reprezentând o sursă puternică și constantă de abur, generatorul de abur dă rezultate rapide. Philips SpeedCare GC6616/20 permite călcarea pe verticală, astfel putând călca chiar și costumele pretențioase. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT