Candy CDP5P1DAXS – masina de spalat vase pentru rezultate excelente la spalare!

Recomandata in special pentru o familie medie si chiar cu mai multi membri, masina de spalat vase Candy CDP5P1DAXS este solutia ideala pentru obtinerea unor rezultate de spalare de top, la un consum redus de resurse. Aceasta a aparatul recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se paote de accesibil pentru dotarile sale de inalta calitate, remarcandu-se in principal printr-un raport calitate-pret foarte bun din toate punctele de vedere.

Designul simplu si modern al acesteia va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, beneficiind de o carcasa eleganta si rezistenta de culoare argintie, fabricata in totalitate din otel inoxidabil, dar si de un panou de control electronic foarte intuitiv, potrivindu-se perfect in orice loc din bucataria dumneavoastra. In plus, aceasta are dimensiunile de 85 x 60 x 60 centimetri si o greutate de aproximativ 41 de kilograme, avand insa si un nivel redus de zgomot de doar 45 dB.

PROMOȚIE Candy CDP5P1DAXS, 15 seturi, 10 programe, Clasa A+ – verifică preț

Masina de spalat vase de la brandul international Candy este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica si totodata de apa, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 299 kWh si de numai 1,04 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum mediu anual de apa de pana la 2800 de litri si de maxim 10 litri tot pe ciclu de spalare, toate performantele de mai sus fiind valabile pentru programul standard de spalare.Candy CDP5P1DAXS

Caracteristicile sale generale includ un numar de 10 programe prestabilite de spalare, precum si o capacitate foarte mare de splare de pana la 15 seturi complete de vase, ceea ce va permite sa va bucurati de o spalare rapida si de inalta calitate a tuturor vaselor dumneavoastra, intr-un singur ciclu de spalare. Cu toate acestea, masina de spalat marca Candy mai dispune de un cos pentru tacamuri, un compartiment de sare, un sistem de siguranta impotriva copiilor, dar si de sistemul de protectie Aquastop impotriva inundatiilor.

Comentarii

Leave a reply

Review IT