Aparat foto digital Canon IXUS 170, 20MP, Black/Blue

Planuiesc un mini-tur al Europei si doresc sa surprind cele mai frumoase peisaje si sa vin cu o multime de poze din orasele pe care le voi vizita.

Stiu ca o sa spuneti ca telefonul este mai mult decat o camera, insa cu siguranta eu va voi spune cateva mici avantaje ale unui aparat de fotografiat, de asemenea, doresc sa va spun ca am ales pentru aceasta calatorie, modelul Canon IXUS 170, un aparat de fotografiat foarte practic si extrem de ieftin. Puteti vedea mai jos oferta actualizata a modelului cat si parerile celor care deja l-au achizitionat.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Canon IXUS 170  

Ca si design chiar nu avem multe de spus, este disponibil in doua variante, una pe negru iar cealalta pe albastru, dimensiunile lui Canon IXUS 170 sunt extrem de acceptabile si remarcam un avantaj atunci cand dorim sa calatorim cu el pentru ca nu ocupa foarte mult spatiu cum o face un aparat foto profesional.

Aparat foto digital Canon IXUS 170, 20MP

Performantele lui Canon IXUS 170 nu se lasa mai prejos chiar daca discutam despre un pret pe cat se poate de mic, vine cu o rezolutie efectiva de 20 MP 5152 x 3864 si cu un zoom digital 12x la care mai putem adauga o expunere de +/- 2 EV in incrementi de 1/3 EV. Mai jos ave o poza cu specificatiile cheie ale noului aparat de fotografiat de la Canon.

Pentru cei care doresc sa filmeze ii anunt ca o pot face la o rezolutie 1280 x 720, inregistrarea se face cu sunet in formatul standard MOV. Cu un card de 4 GB pot filma aproximativ 29 min si 59 sec.

specificatii tehnice

Va spuneam mai sus de cateva avantaje in fata unui telefon mobil performant:

– camera foto intodeauna va face poze mai clare decat un telefon mobil
– cand te gandesti sa pleci in vacanta, renunta macar pentru cateva zile la telefonul mobil, eventual lasa-l acasa pentru a avea o vacanta cat mai linistita si cat mai placuta
– zoom mult mai bun
– calitatea pozelor de seara este clar peste cele ale unui telefon, indiferent de specificatiile lui, de producator sau de rezolutie
– la fel de practica, ca un telefon, incape in buzunar si in cateva secunde poate face poza
– costuri destul de scazute, un telefon poate ajunge si la 4000-5000 lei, in schimb, aceasta camera costa putin peste 100 euro.

Revin cu poze din vacanta! Spor la cumparaturi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT