Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS – aparat de aer conditionat de 12000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si Wi-Fi Control!

Preţ Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS

Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter de 12000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design compact si foarte elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+++ la incalzire, tehnologia avansata Inverter, o capacitate generala de 12000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru Hepa, filtru ionizator si filtru Cold Catalyst), patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), tehnologia Wi-Fi Control si mai multe functii speciale.

Review Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS

Cu o unitate interna moderna si compacta, care a fost proiectata in mod special pentru o distribuire optima a aerului, o intretinere facila si un design potrivit oricarui tip de amenajare interioara, aparatul de aer conditionat marca Carrier se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra. In plus, unitatea interioara cantareste 9 kilograme avand dimensiunile de 30 x 81,2 x 19,2 centimetri, in timp ce unitatea exterioara are o greutate de 26,5 kilograme si dimensiunile de 55,5 77,7 x 30 de centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de pana la 40 dB la interior si de maxim 54 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS dispune de o capacitate de racire de 11942 BTU/h (cu consum de 156 kWh pe an), o capacitate de incalzire de 12966 BTU/h (cu consum de 980 kWh pe an), o capacitate de dezumidificare de 1,4 litri pe ora, dar si de un sistem avansat de filtrare a aerului (Hepa, Ionizator si Catalizator). Tehnologia avansata Inverter utilizeaza un nou model de compresor, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care porneste la o capacitate maxima pentru a atinge rapid temperatura dorita si va continua sa functioneze la o capacitate foarte mica pentru a mentine o temperatura constanta, cu un consum redus de energie.

In ceea ce priveste functiile/tehnologiile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Carrier include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), tehnologia Wi-Fi pentru controlul de la distanta, precum si mai multe functii speciale (Wi-Fi Control, Follow Me, Mod X-Eco, Turbo, Sleep Mode, 24h Timer, Dezghetare automata, Prevenire curenti reci de aer, Auto Restart, Ionizare si Auto-curatare). Cu tehnologia Wi-Fi, unitatea poate fi controlata atat de la telecomanda, cat si de la telefonul mobil, prin conectarea modulului Wi-Fi si a modulului de comunicare cu panou de afisare pentru a activa functia de Wi-Fi Control pentru controlul de la distanta.

Părerea noastră despre produs

Modern, economic si puternic, aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS este capabil sa functioneze fara probleme chiar si in conditii extreme la o temperatura minima de -15 grade Celsius, respectiv la o temperatura maxima de 46 de grade Celsius, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de 25 – 35 de metri patrati. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca Carrier reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare foarte eficient si puternic, cu un consum redus de energie, o capacitate mare de racire/incalzire, suport pentru controlul de la distanta si mai multe functii speciale de climatizare.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat foarte bun si destul de silentios, care isi face treaba fara probleme in cazul in care este calculat corect pentru suprafata corespunzatoare. Faptul ca are si suport pentru Wi-Fi reprezinta un plus pentru mine, deoarece il pot controla direct de pe smartphone.

Este elegant si silentios, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste foarte bine suprafata recomandata de producator. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu incredere si altor persoane interesate de acest model.

Un raport calitate/pret excelent din punctul meu de vedere. Este un aparat de aer conditionat cu mult peste celelalte modele similare din categoria sa de pret. Clasa de eficienta A++ la racire si A+++ la incalzire reprezinta faptul ca aparatul este foarte eficient si ofera un consum redus de energie.

Nu am nimic de reprosat. Are un consum scazut de energie, este destul de silentios si vine cu tehnologia Wi-Fi pentru controlul de la distanta. Functia de incalzire se descurca foarte bine chiar si intr-o iarna cu o temperatura de -5 grade, iar pe functia de racire este excelent in zilele calde de vara.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT