REVIEW: Casti OPPO PM-2 – Ascultă muzică cu sunete de calitate!

  OPPO PM-2

Alegerea căștilor reprezintă o chestiune pur individuală, totul depinzând de preferințele tale, structura capului și experiențele anterioare. De asemenea, alegerea căștilor poate varia foarte mult, în funcție de tehnică și de dispozitivul la care le conectezi.În mare parte tehnologia audio a fost inventată în secolul trecut. În ultimii ani fiind inventate dispozitive care oferă sunete clare și care ar putea schimba radical percepția sunetului. Producătorul a experimentat diferite forme și structuri ale difuzoarelor, ajungând la performanța căștilor OPPO PM-2. Caracteristicile dinamice ale acestui dispozitiv, sunt recomandate în special conducătorilor auto.  Te poți bucura de sunet de calitate, doar dacă vei găsi timp să le cumperi.

Căști OPPO PM-2

Căști magnetice plane OPPO PM-2, cu bandă de susținere Over Ear, oferă o combinație de caracteristici ale sunetului magic de înaltă clasă. Perfect adaptate pentru urechi, acestea oferă performanțe excepționale.

  • diametru difuzor: 85 x 69 mm oval
  • impedanță 32 ohmi

Tehnologia cu drivere magnetice plane, denumită isodynamic, oferă o schimbare liniară care nu depinde de structura dispozitivului.

   Cele mai importante caracteristici:

  • Utilizare: Multimedia, Audiție
  • Frecvența de răspuns: 10 – 50000 Hz
  • Segment: Hi-Fi
  • Impedanța: 32 ohm
  • Conectare: Iesire: 2.5 mm mono mini jack Intrare: jack stereo 6.35 mm, jack stereo 3.5 mm

Preț OPPO PM-2

Spre deosebire de alte dispozitive asemănătoare, valoarea căștilor OPPO PM-2 este de 4.499 lei și pot fi achiziționate din magazinul online. Acestea oferă un sunet clar, iar să  asculți muzică la ele reprezintă o plăcere. Membranele de pe margine reduc distorsiunile, oferind un sunet clar și performant. Deține o implementare foarte bună a bașilor și oferă o bună reproducere a altor frecvențe.

eMAG.ro verifică preț

 Părerea cumpărătorilor

Oferă un sunet imposibil de egalat și oferă cele mai bune resultate!

Te izolează de lumea exterioară, fiind de departe ideal. Sunt perfecte pentru Blues și Jazz!
Casti OPPO PM-2

Casti magnetice plane

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT