Daewoo DSB-F2481ELH-V – aparat de aer conditionat modern, performant si foarte puternic!

Cu tehnologia avansata ECO Inverter, o capacitate foarte mare de racire/incalzire si mai multe functii extrem de utile, Daewoo DSB-F2481ELH-V este un nou aparat de aer conditionat de la compania sud-coreeana de electronice Daewoo Electronics, parte a grupului Daewoo. Modern, performant si foarte puternic, acesta este recomandat in special pentru racirea/incalzirea unei incaperi cu o suprafata de maxim 75 mp, la o eficienta energetica ridicata, fiind insa disponibil la un pret destul de bun pentru dotarile sale.

Aparatul de aer conditionat marca Daewoo, cu clasa de eficienta energetica A++ la racire, precum si clasa energetica A+ la incalzire, a fost conceput special pentru a oferii o capacitate ridicata de racire/incalzire, printr-un consum mai mic de energie electrica. Mai exact, acesta impresioneaza printr-o eficienta energetica ridicata in timpul functiei de racire/incalzire, inregistrand astfel un consum de energie electrica la racire de 2800 W, respectiv un consum de energie electrica la incalzire de 3200 W.

PROMOȚIE Daewoo DSB-F2481ELH-V Inverter, 24000 BTU, Clasa A++ – verifică preț

Compresorul rotativ de la brandul Hitachi Highly, cu tehnologia avansata ECO Inverter, are capacitatea variabila in functie de necesitatile reale de racire/incalzire ale incaperii, ceea ce permite mentinerea unei temperaturi constante in incapere. Astfel, prin variatia capacitatii compresorului ECO Inverter se poate realiza economii semnificative de energie electrica, precum si un confort sporit prin evitarea variatiilor de temperatura ale fluxului de aer, in comparatie cu sistemele de climatizare clasice.ͼÐÎ1

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F2481ELH-V dispune de un display ascuns de tip LED pentru afisarea temperaturi setate si a modului de functionare activ, dar si de o capacitate incredibila de racire/incalzire de pana la 24000 BTU/h, fiind suficient de puternic pentru acoperirea unei suprafete de maxim 55-75 mp. In plus, acesta mai beneficieaza si de mai multe functii extrem de utile, precum de Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Dezghetare automata, Dezumidificare, Turbo, Antimucegai si Sleep-mode.

Functia Auto Restart reporneste in mod automat aparatul de aer conditionat marca Daewoo, in cazul unei intreruperi de curent, la setarile sale anterioare. Functia Turbo permite o functionare de scurta durata si la o viteza a sistemului de climatizare, pentru racirea/incalzirea in cel mai scurt timp a mediului ambiant. Functia Antimucegai impiedica formarea mucegaiului in unitatea interioara a aerului conditionat, printr-o functionare suplimentara de doar 3 minute a ventilatorului intern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT