Daewoo FN-56BNSS

REVIEW – Daewoo FN-56BNSS

Daewoo FN-56BNSS

Aducem astazi la review un aparat frigorific modern, de mare capacitate, de la un producator mai putin cunoscut in Romania, Daewoo, a treia cea mai mare companie de electrocasnice din Coreea de Sud, dupa producatorii cunoscuti Samsung si LG. Daewoo FN-56BNSS este un model cu doua usi din gama mid-range, iar compartimentul de refrigerare este situat in partea de jos, pentru a depozita cu usurinta,  in special, alimentele mai voluminoase sau oalele mari de mancare gatita.

Modelul recent mentionat a fost conceput in special pentru familiile numeroase sau persoanele ce au nevoie de o capacitate foarte mare de depozitare, dar ocupa si mai mult spatiu in locuinta decat un frigider tip standard. Inainte sa incepem prezentarea produsului, precizam faptul ca frigiderul cu doua usi Daewoo se afla deja in oferta retailerilor online de electro-IT din Romania si detine toate beneficiile oferite la achizitionarea unui nou produs (garantia, livrarea si returul aparatului).

 Review Daewoo FN-56BNSS

Imediat ce il despachetam, remarcam acelasi aspect modern tip minimalist si finisaj premium din materiale de calitate, intalnit pe aparatele frigorifice din gama mid-range si high-range. Carcasa exterioara este simpla dar eleganta, cu laterale de culoare argintie, panoul de comanda este amplasat pe usa congelatorului si poate ajusta doar temperatura de racire (cea de congelare se regleaza de la interior), iar usile din inox au manere integrate si nu sunt reversibile. Cu toate ca necesita mai mult spatiu in locuinta decat o combina frigorifica sau un frigider standard, spatiul sau interior  este utilizat la maximum pentru o capacitate de depozitare foarte mare in ambele compartimente.

In ceea ce priveste compartimentarea interioara, zona de refrigerare poate stoca pana la 397 de litri si include patru rafturi din sticla securizata si patru suporturi amplasate pe usa pentru a depozita si chiar sorta mai usor diferitele tipuri de alimente proaspete, un sertar bine aerisit pentru fructe si legume, precum si o iluminare interioara pe LED-uri tip Crystal. Compartimentul de congelare este alcatuit dintr-o zona deschisa de pastrare a produselor congelate mai mult timp decat la frigider, unde dispune de un singur raft din sticla si doua suporturi pe usa pentru un acces mai usor la alimente, un mic compartiment pentru cuburi de gheata si de iluminare interioara tot pe LED-uri.

Acum ca am discutat despre aspectul exterior si spatiul interior, urmeaza sa explicam pe scurt cunoscuta tehnologie de racire fara gheata si alte functii utile in utilizarea zilnica. Asadar, tehnologia Perfect No Frost este complet fara gheata la interiorul congelatorului, unde nu se formeaza gheata la interior si nici nu ingheata produsele congelate, in timp ce la frigider asigura o circulare optima a aerului rece pe fiecare raft. Functia Save Mode este practic similara cu functia de vacanta intalnita pe mai toate aparatele frigorfice, ce scade temperatura interioara de la frigider pentru un consum mai mic de energie, in timp ce functia Super Mode raceste rapid alimentele proaspat depozitate la frigider.

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am terminat de discutat caracteristicile sale importante, suntem de parere ca frigiderul cu doua usi Daewoo FN-56BNSS poate fi o optiune buna de luat in considerare pentru cei ce doresc un aparat frigorific modern si foarte incapator, de generatie actuala. Chiar daca modelul mai sus mentionat are aproape cam tot ce trebuie pentru a indeplinii cerintele utilizatorilor, sunt cateva mici aspecte mai putin bune precum controlul congelatorului de la interior, usile ce nu sunt reversibile sau temperatura indicata in linii, nu in cifre.

Comentarii

Leave a reply

Review IT