Daewoo RN-307RDQB – combina frigorifica cu sistem Perfect No Frost si o capacitate foarte buna!

Moderna, spatioasa si foarte bine dotata, combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB reprezinta o solutie excelenta pentru racirea/congelarea eficienta si de foarte buna calitate a tuturor alimentelor dumneavoastra, gratie dotarilor sale performante si de ultima generatie. Disponibila mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro, combina frigorifica marca Daewoo se remarca printr-un design elegant de culoare neagra, clasa energetica A+, un display tactil, sistem de racire Perfect No Frost, o capacitate suficienta de depozitare, un sistem de ventilatie Multi Air Flow si multe altele.

Designul sau modern si foarte atragator va iesi cu siguranta in evidenta oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra, un panou de comanda frontal (cu un display de tip Touch Control), dar si de doua usi reversibile cu maner orizontal integrat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta. Pe langa toate acestea, combina frigorifica marca Daewoo mai include un dispenser de apa (cu un rezervor special de apa Fresh Water), precum si un filtru impotriva mirosurilor neplacute, tehnologia “Cycle Balancing” pentru un nivel minim de zgomot.

Sistemul de racire Perfect No Frost ofera un nivel optim de umiditate in interiorul frigiderului, ceea ce creeaza un microclimat ideal pentru a putea mentine alimentele proaspete la fel ca in prima zi, in timp ce acesta impiedica formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor din congelator, pentru a va scapa asadar de grija dezghetarii manuale a congelatorului. In plus, sistemul de ventilatie Multi Air Flow, cu un flux de aer multidirectional, asigura o circulatie constanta si uniforma a aerului rece in tot compartimentul frigiderului, prin intermediul orificiilor de ventilatie de pe fiecare raft.Daewoo RN-307RDQB

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica in timpul functionarii sale, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de aproximativ 310 kWh/an, fiind perfect construita pentru o eficienta energetica ridicata. Capacitatea sa generoasa de depozitare se datoreaza unui volum net total foarte bun de pana la 305 litri, si anume compartimentul frigiderului are un volum net mare de 221 litri, in timp ce compartimentul congelatorul are, de asemenea, un volum net decet de 84 de litri.

Daewoo RN-307RDQB

305 l, Clasa A+, No Frost

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi din sticla, un compartiment special “Farmer’s Case” pentru pastrarea de lunga durata a fructelor/legumelor in stare proaspata, trei rafturi amplasate pe usa, un sistem de iluminare Crystal LED, dar si de un sistem de dezghetare automat. In ceea ce priveste congelatorul, acesta beneficieaza la randul sau de trei compartimente transparente si spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspate mai mult timp fata de frigider, un sistem de dezghetare automat, precum si de o capacitate destul de buna de congelare de pana la 3 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT