Aparat de aer conditionat Daikin Bluevolution FTXP20K3-RXP20K3

REVIEW: Aparat de aer conditionat Daikin Bluevolution FTXP20K3-RXP20K3 – Cu 7000 BTU, Control Wi-fi optional și Mod confort!

Compania japoneză Daikin este pe bună dreptate considerată strămoșul producției de echipamente de climatizare pentru aer condiționat. Marele prestigiu al acestei companii este explicat nu numai prin calitatea ridicată a produselor sale, ci și prin îmbunătățirea continuă a gamei sale și a capacităților funcționale. Aparatul de aer condiționat Daikin Bluevolution FTXP20K3-RXP20K3 știe să răcească sau să încălzească și să umidifice aerul, să asigure influxul de aer proaspăt și să-și regleze temperatura. În plus, aerul, care intră în unitatea interioară, este curățat în mod repetat, trecând prin filtre. Umidificarea aerului are loc fără utilizarea unor recipiente suplimentare pentru scurgere și fără a scădea temperatura totală în încăpere.

 Preț Aer conditionat Daikin Bluevolution FTXP20K3-RXP20K3

Aparatul de aer condiționat Daikin Bluevolution FTXP20K3-RXP20K3 are un preț accesibil, iar raportul preț/calitate este bun, acesta fiind considerat pe bună dreptate cel mai bun în segmentul lui de preț. Acesta oferă performanțe și a economii mari de energie. La cumpărarea dispozitivului nu se oferă o garanție care să fie inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACT-12WIFI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TA-R32/2020-KIT 12000 BTU
4. Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Daikin Bluevolution FTXP20K3-RXP20K3 oferă un lucru complet independent, iar cu modul de selectare automată, nu trebuie să îți mai faci griji pentru instalația de aer condiționat. Funcțiile care sunt prezente în acest aparat de aer condiționat, oferă un microclimat favorabil în incintă și cât mai rapid. Daikin Bluevolution FTXP20K3-RXP20K3 este un dispozitiv standard de perete și poate face față unei suprafețe de 20 mp.

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Daikin Bluevolution FTXP20K3-RXP20K3 oferă o capacitate generală de 7000 BTU, oferind încăperii un climat purificat și confortabil.

Unitate interna: Daikin este un dispozitiv cu performanțe ridicate și funcții eficiente, fiind plasat într-o unitate internă compactă, care nu numai că se potrivește perfect în interiorul încăperii, ci îl și decorează. Grosimea unității interioare a aparatului de climatizare Daikin Bluevolution FTXP20K3-RXP20K3 este de numai 15 centimetri.

Eficiența energetică: Acest dispozitiv se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ atât pentru răcire cât și pentru încălzire. Daikin Bluevolution FTXP20K3-RXP20K3 folosește agent de răcire R-32 și are integrat un compresor de tip Invertor, care oferă un consum minim de energie electrică.

Funcții și tehnologii: În plus față de design și funcțiile de răcire, încălzire, dezumidificare și ventilație, aparatul de aer condiționat Daikin, are un control uimitor de inteligent. În modul Confort, fluxul de aer este distribuit eficient în toată încăperea. Funcția de auto-diagnosticare, permite utilizatorului să afle cauzele posibile ale defecțiunilor, iar pentru purificarea aerului este folosit un filtru Anti-Alergenic, Anti-Bacterian, Anti-Praf și Deodorizant.  Dispozitivul mai poate funcționa în  modul Putere și  poate fi programat cu funcția Timer.

Nivel de zgomot: Daikin Bluevolution FTXP20K3-RXP20K3 este un dispozitiv fiabil, oferind un nivel de zgomot  de 20 dB.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

Comentarii

Leave a reply

Review IT