Daikin Emura FTXG35LW-RXG35L – aparat de aer conditionat premium si ultra-performant, cu tehnologia Wi-Fi Ready!

Preţ Daikin Emura FTXG35LW-RXG35L

Daikin Emura FTXG35LW-RXG35L este un aparat de aer conditionat modern si foarte performant de 12000 BTU/h, cu un consum mic de energie, o circulatie a aerului proaspat in intreaga incapere si o functionare silentioasa la interior/exterior, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret acceptabil pentru dotarile sale de top. Acesta vine cu un design modern si foarte elegant, clasa energetica A++ la racire si incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 1200 BTU/h, un filtru fotocatalitic din apatit de titan, tehnologia Wi-Fi Ready (optional) si mai multe functii speciale de climatizare (Purificare, Super Silent, Flux de aer 3D, Turbo Mode, etc.).

Review Daikin Emura FTXG35LW-RXG35L

Design-ul minimalist si ultra-modern al aparatului de aer conditionat Emura de la Daikin, castigator al premiului pentru design „RedDot Award 2014” si nu numai, se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, prin intermediul aspectului simplu si elegant de culoare alb al unitatii interne tip Split pe perete, integrandu-se perfect in orice decor. In plus, unitatea interna cantareste 12 kilograme avand dimensiunile de 30,3 x 98,8 x 21,2 centimetri, in timp ce unitatea externa are o greutate de aproximativ 34 de kilograme si dimensiunile de 55 x 76,5 x 28,5 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de pana la 45 dB la interior si de maxim 63 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Daikin Emura FTXG35LW-RXG35L dispune de o capacitate de racire de 11900 BTU/h (cu un consum de 175 kWh/an la racire), o capacitate de incalzire de 10200 BTU/h (cu un consum de 913 kWh/an la incalzire), dar si de un filtru fotocatalitic din apatit de titan, fiind perfect pentru o incapere de pana la 25 – 35 de metri patrati. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou de compresor rotativ tip Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura setata si o va mentine constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de -15 grade si maxima de +46 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile/tehnologiile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat Emura de la Daikin include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), tehnologia Wi-Fi Ready (optional), precum si mai multe functii speciale (Purificare, Eco Mode, Comfort Mode, Turbo Mode, Super Silent, Sleep Mode, 24h Timer si Flux de aer 3D).  Mai exact, ochiul inteligent pentru zone multiple detecteaza prezenta persoanelor aflate in incapere si impiedica fluxul de aer sa ajunga direct la acestea, in timp ce fluxul 3D de aer asigura circulatia aerului chiar si in cele mai indepartate colturi ale camerei, astfel incat sa va puteti bucura de o temperatura optima la interior.

Părerea noastră despre produs

Modern, destul de puternic si foarte performant, aparatul de aer conditionat Daikin Emura FTXG35LW-RXG35L ofera un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior, un consum redus de energie si o calitate foarte buna a aerului, astfel incat sa va puteti bucura cu adevarat de un mediu de viata confortabil si de un aer ambiant foarte curat. Acestea fiind spuse, echipamentul de aer conditionat Emura de la Daikin reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc cu adevarat un nou sistem de climatizare inteligent si foarte elegant, cu un nou compresor de inalta performanta, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret destul de ok.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat premiat si ultra-performant, pe care il recomand celor care vor sa obtina un maxim de confort in locuinta. Este silentios si foarte elegant, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am decis sa investesc in acest sistem de climatizare pentru sistemul avansat de filtrare a aerului si functiile speciale de climatizare. Il utilizez aproape zilnic pentru un maxim de confort in locuinta si se descurca fara probleme in orice situatie, indiferent de temperatura exterioara.

Este un echipament de aer conditionat complet echipat din orice punct de vedere. Arata foarte bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma prea multa energie, iar acesta functioneaza fara probleme chiar si la o temperatura de -15 grade Celsius.

Nu am nimic de comentat, inafara de pretul putin cam mare de achizitionare. Acest sistem de climatizare se potriveste perfect oriunde in locuinta, nivelul de zgomot si consumul de energie sunt reduse, iar acesta raceste si incalzeste foarte bine o sufragerie de pana la 30 mp. Recomand.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT