Daikin EMURA II – aparat de aer conditionat modern si performant din clasa A+++, cu functii speciale de climatizare!

Preţ Daikin EMURA II

Daikin EMURA II este un aparat de aer conditionat rezidential cu tehnologia Inverter de 10200 BTU/h, dedicat exclusiv persoanelor sau familiilor ce vor sa se bucure cu adevarat de un mediu de viata confortabil si un aer ambiant proaspat, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret acceptabil pentru dotarile sale de top. Acesta vine cu un design modern si foarte elegant de culoare alb, clasa energetica A+++ la racire si A++ la incalzire, tehnologia Inverter si Wi-Fi Ready, o capacitate generala de 10200 BTU/h, un filtru fotocatalitic din apatit de titan si mai multe functii speciale de climatizare (Purificare, Senzor inteligent, Flux de aer 3D, Turbo Mode, etc.).

Review Daikin EMURA II

Design-ul minimalist si ultra-modern al aparatului de aer conditionat EMURA de la Daikin, castigator al premiului pentru design “RedDot Award 2014” se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, prin intermediul aspectului elegant si suplu de culoare alb cristal mat al unitatii interne tip Split pe perete, integrandu-se perfect in orice decor. In plus, unitatea interna cantareste 12 kilograme avand dimensiunile de 30,3 x 99,8 x 21,2 centimetri, in timp ce unitatea externa are o greutate de aproximativ 34 de kilograme si dimensiunile de 55 x 76,5 x 28,5 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 19, 28, 34 sau 41 dB la interior si de maxim 62 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Daikin EMURA II, cu o capacitate de racire de 8189 BTU/h si o capacitate de incalzire de 9212 BTU/h, este suficient de puternic pentru o sufragerie sau un dormitor de pana la 20 – 25 mp, in timp ce acesta ofera o calitate foarte buna a aerului respirat, prin intermediul filtrului fotocatalitic din apatit de titan pentru purificarea aerului. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou de compresor rotativ tip Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura setata si o va mentine constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de doar -15 grade si maxima de pana la +46 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile/tehnologiile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Daikin include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), tehnologia Wi-Fi Ready, precum si mai multe functii speciale (Senzor inteligent, Purificare, Eco Mode, Comfort Mode, Turbo Mode, Silent Mode, Sleep Mode, Programator zilnic si Flux de aer 3D).  Mai exact, ochiul inteligent pentru zone multiple detecteaza prezenta persoanelor aflate in incapere si impiedica fluxul de aer sa ajunga direct la acestea, in timp ce fluxul 3D de aer asigura circulatia aerului chiar si in cele mai indepartate colturi ale camerei, astfel incat sa va puteti bucura de o temperatura optima la interior.

Părerea noastră despre produs

Modern, economic si foarte performant, aparatul de aer conditionat Daikin EMURA II ofera un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior, un consum redus de energie si o calitate foarte buna a aerului, astfel incat sa va puteti bucura cu adevarat de un mediu de viata placut si confortabil, respectiv un aer ambiant proaspat si foarte curat. Acestea fiind spuse, echipamentul de aer conditionat EMURA de la Daikin reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc cu adevarat un nou sistem de climatizare inteligent si foarte elegant, cu un nou compresor de inalta performanta, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe tehnologii/functii de ultima generatie, la un pret destul de ok.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat modern si ultra-performant, pe care il consider ca fiind unul dintre cele mai bune sisteme de climatizare de pe piata. Este modern si foarte elegant, are un consum redus de energie si este perfect pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitonat recent acest sistem de climatizare si pot spune deja ca sunt foarte multumit de el. Il utilizez aproape zilnic pentru a ma bucura de un maxim de confort si functioneaza fara probleme in orice situatie. Il recomand cu mare incredere celor care detin un buget ceva mai mare.

Este un echipament de aer conditonat complet din toate punctele sale de vedere, disponibil la un pret potrivit de achizitionare. Arata foarte bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma prea multe energie si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie de pana la 20  de metri patrati.

Nu ma nimic ce sa-i reprosez. Sistemul de climatizare Daikin se potriveste perfect, consumul de energie este unul foarte redus, iar functiile speciale completeaza perfect acest aparat. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu incredere celor care vor un produs premium la un pret ok.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT