Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 – aparat de aer conditionat de 12000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si Wi-Fi Ready!

Preţ Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3

Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter de 12000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de ridicat, dar pe masura experientei si calitatii companiei producatoare. Acesta vine cu un design simplu si elegant de culoare alb, clasa energetica A++, tehnologia Inverter si Wi-Fi Ready, o capacitate generala de 12000 BTU/h, un filtru fotocatalitic din apatit de titan si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Purificare, Dezumidificare, Econo Cool, Senzor de prezenta, Turbo Mode, etc.).

Review Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3

Design-ul modern si discret al aparatului de aer conditionat (top aparate) marca Mitsubishi Electric se va integra cu usurinta in decorul locuintei dumneavoastra, gratie aspectului proaspat si rafinat de culoare alb cristal mat si a panoului frontal usor curbat ale unitatii interioare de tip Split pe perete, potrivindu-se perfect in orice incapere si in orice tip de mediu. In plus, unitatea interioara cantareste 11 kilograme avand dimensiunile de 29,8 x 90 x 21,5 centimetri, in timp ce unitatea exterioara are o greutate de 34 de kilograme si dimensiunile de 55 x 76,5 x 28,5 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de pana la 45 dB la interior si de maxim 48 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 dispune de o capacitate de racire de 11942 BTU/h (cu un consum de 164 kWh/an), o capacitate de incalzire de 13648 BTU/h (cu un consum de 1039 kWh/an), dar si de un filtru fotocatalitic din apatit de titan impotriva prafului, alergeniilor, bacteriilor si mirosurilor neplacute. Tehnologia Inverter se bazeaza pe un model nou de compresor, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care regleaza puterea utilizata pentru a o corela cu cerintele dumneavoastra, astfel incat sa puteti obtine o economie substantiala de energie, deoarece temperatura din incapere este pastrata la un nivel constant.

In ceea ce priveste functiile/tehnologiile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Daikin include cinci functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie, Purificare si Dezumidificare), tehnologia Wi-Fi Ready pentru controlul de la distanta (optional), precum si mai multe functii speciale (Auto Clean, Auto-diagnoza, Senzor de prezenta, 24h Timer, Sleep Mode, Turbo Mode si Econo Cool).  Mai exact, functia inteligenta de control al temperaturii (Econo Cool) regleaza cantitatea de aer directionat catre persoanele aflate in raza orificiului de iesire a aerului, astfel ca temperatura mediului poate fi ridicata cu 2 grade Celsius la acelasi consum de energie, fara a afecta confortul mediului ambiental.

Părerea noastră despre produs

Modern, puternic si performant, aparatul de aer conditionat Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 este capabil sa atinga rapid temperatura setata si sa o mentina constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 25 – 35 de metri patrati. Astfel ca, aparatul de aer conditionat marca Daikin reprezinta o solutie ideala pentru oricine isi doresc cu adevarat un sistem de climatizare modern si de calitate, cu o capacitate mare de racire/incalzire, un sistem avansat de filtrare a aerului si suport pentru controlul de la distanta, insa care dispun si de un buget pe masura cerintelor lor.

– Părerea clienţilor –

Este elegant si destul de silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru o sufragerie de aproximativ 30 de metri patrati. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu incredere celor interesati de acest model.

Este un aparat de aer conditionat excelent si de buna calitate. Il recomand cu incredere celor care pun pret pe calitate si vor sa se bucure de un mediu ambiant placut si confortabil.

Un aparat care mi-a depasit asteptarile. Este foarte usor de utilizat si silentios. Temperatura din camera este foarte placuta si nu se simte deloc curent in incapere. Il folosesc intens atat vara cat si primavara/toamna si poate tine fara probleme temperatura sub control.

Nu am nimic de reprosat. Produsul coresunde descrierii online. Arata bine pe perete, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste foarte bine suprafata recomandata de catre producator.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT