DeLonghi EC 220.CD – un mix de abur, aer si lapte care produce o spuma cremoasa

Este minunat sa stai cu prietenii si sa savurati impreuna clipe unice in compania unui cappucinno veritabil. Acum este foarte usor sa-ti surprinzi prietenii si oaspetii cu o cafea aromata sau un cappucinno spumos. Aveti nevoie doar de un espressor puternic si cu presiune mare, capabil sa transforme cafeaua macinata intr-un espresso savuros, uimitor de imbietor.

DeLonghi EC 220.CD este un espressor cu pompe, micut si cu o infatisare atractiva. Are doar 3.3 kg si dimensiuni reduse de 240 mm lungime x 270 mm adancime x 305 mm inaltime. Este foarte elegant, negru cu putin argintiu in partea din fata si cu finisaje atent construite.

Are o putere impresionanta de 1100W si este gata pentru a livra un espresso sau un cappunccino in timp util si cu o savoare delicioasa. Are o presiune mare, mai exact de 15 bar, ceea ce il face sa fie un espressor ce scoate din cafeaua macinata tot ceea ce este mai bun si mai aromat.
   Vezi AICI preţul pentru Espressorul DeLonghi EC 220.CD   
Cele mai selecte si autentice cappuccino sunt decorate deasupra cu o spuma care le face si mai atractive. La fel se intampla si cu acest model, DeLonghi EC 220.CD, care combina eficient si perfect aburul, aerul si laptele astfel incat rezulta o spuma bogata, ca o crema.

DeLonghi-EC-220.CD_

Rezervorul de apa transparent este mare, are o capacitate de 1 litru si se poate detasa usor pentru a putea fi reumplut si curatat.

DeLonghi EC 220.CD este prevazut cu un filtru doi in unu profesional, usor adaptabil pentru cafeaua macinata sau pentru pods/ E.S.E. (Easy Serving Espresso).

Un alt avantaj al acestui espressor este faptul ca este simplu de folosit, chiar si de catre persoanele mai putin familiare cu tehnologia. Mai exact, el are doar 3 butoane de operare si fiecare led sau buton de selectie are alaturi o pictograma intuitiva. Oricum exista si un manual de utilizare, unde puteti citi in detaliu alte indicatii legate de modul de folosire al acestui espressor.

DeLonghi EC 220.CD permite o capacitate de doua cesti, ceea ce inseamna ca puteti prepara in acelasi timp doua cesti de cafea sau de cappuccino. Timpul este pretios pentru oricine si daca aveti invitati nu va mai fi necesar sa asteptati mult timp pentru a-i servi pe toti. In functie de preferinte, veti putea prepara cate doua cesti in acelasi timp.

Espressorul DeLonghi EC 220.CD este la pret promotional si are garantie 24 de luni cu posibilitate de extindere cu 1 sau 2 ani.

Comentarii

Leave a reply

Review IT